Kateřina M.

Kateřina M.

Odpovídá do 1 hod., na 90% zpráv
90% 1 hod
Přijímá nové studenty

Kateřina M.

Přijímá nové studenty

On-line doučování

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem studentka mezinárodního managementu na Lancaster University ve Velké Británii, kde se také právě teď nacházím, a proto mohu nabídnout výuku pouze on-line (Skype, Microsoft Teams, Zoom, jiné po domluvě).

V červnu 2020 jsem odmaturovala s vyznamenáním z češtiny, matematiky, angličtiny a němčiny na pražském osmiletém gymnáziu. Děti různého věku doučuji pravidelně od února 2020 a to dříve jak osobně u nich doma, tak i formou online výuky. Doposud byly všechny děti s mým doučováním spokojené a stejně tak i jejich rodiče.

Obecně vedu výuku mým studentům na míru, nemám žádnou jednotnou metodiku. Snažím se, aby hodiny byly hravé a mé studenty bavily, což také potvrzují mé recenze. Do svých hodin často zapojuji i různé hry bez ohledu na věk studentů, hrát si může každý. Pokud máš sám nějakou představu, jak by sis výuku přál, ráda se jí budu řídit.

Nabízím doučování:
- ČEŠTINA (nikdy mi nedělala problém, doučování téměř bez hranic)
- MATEMATIKA (látka základní školy/středoškolská látka)
- ANGLIČTINA (doučování gramatiky od A1 do B2 nebo anglická konverzace)
- NĚMČINA (doučování základů)

Díky za Vaši důvěru, doufám, že Vás nezklamu. Kačka

Typy lekcí

Standartní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Helena K.

Helena K.

Neověřená reference

Katka je milá a spolehlivá. Její hodiny jsou vždy perfektně tématicky připravené. Dceru výuka velmi baví a vídíme u ní jasný poskrok ve znalostech.

Markéta R.

Markéta R.

Neověřená reference

Děkujeme Kateřině za příjemnou spolupráci květen-červen 2020. Byla jedna z mála, která reagovala okamžitě na poptávku po doučování. Komunikace od začátku byla perfektní a bezproblémová. Dceru (4.třída) doučovala český jazyk a matematiku přes Skype vždy dle zadání. Hodiny probíhaly dle dohody a na čas přesně. Pro mě, jako rodiče, obrovská úleva zejména v době školy - neškoly, kterou si vymyslelo MŠMT. Určitě budeme pokračovat opět v září! Děkujeme.

Eva L.

Eva L.

Neověřená reference

Slečna Kateřina se nám ozvala na inzerát, když jsme hledali pro dceru pomoc s přípravou na přijímací zkoušky. Slečna Kateřina byla velmi ochotná, na hodinu přes Skype připravená. Dceři jasně vysvětlila příklady, kterým předtím nerozuměla. Byli jsme plně spokojeni.

Lukas P.

Lukas P.

Neověřená reference

Doučování jsme sháněli pro syna (1.stupeň ZŠ) kvůli uzavření škol. To, že jsme narazili na paní Katku Martinkovou nám ušetřilo spousty času a nervů. Pani Katka je velice příjemná, milá, trpělivá a přesto všechno důsledná, syn si ji hned oblibil. Při doučování probírali jak novou látku, tak i průběžně opakovali již probrané učivo. Doučování můžeme maximálně doporučit, protože sama Katka dokázala nahradit plnohodnou výuku ve škole. Sami zůstáváme s paní Katkou i nadále v kontaktu. Děkujeme, jsme nadšení a ještě jednou doporučujeme.

Petr K.

Petr K.

Neověřená reference

Slecna Katerina odezvala mi na inzerat, kdyz jsem schanela urgentne pomoc pro syna 7 trida v CJ. Na ten moment uz jsem mela jinou kandidatku, ktera byla moc sikovna a se synem za prvni hodinu skamaradila a naucila potrebnou latku. Chtela jsem uz odpovedet slecne Katerine, ze doucovani nepotrebujeme, ale dostala od ni jeste jedin dopis s navrchem sehnat dodatecni materialy a takovym aktivnym pristupem k praci, ze mi pripadala i v tom druhem dopisu jako clovek se stazem, spolehlive. Tak jsem pozadala ji skusit se synem matimatiku ci nemcinu. V dobu karanteny nasi sily se synem uz po 6 tydni izolaci dosli, vyuka se skoly v on-line skoro prerusila se.Prave v tu slozitou periodu Katerina vratila u syna chut k uceni, k konversaci a ted uz doucuji nemcinu,anglistinu a matematiku. Ma velmi pozitivny vliv na syna. Ma vzdycke pripraveny zajimavy material k hodine, hry a doplnovacky. Je presne nacas zacina hodinu a kdyz syn jednou zaspal doucovani, tak nezlobila se. Jeste dodam, ze Katerina ma personalni cil v uceni, je to osobnost a pro naseho syna je dobry priklad jak naplanovat zivot v mladem veku. Slecne Katerine moc prejeme, aby uskutecnila a dostala na vysokou skolu, na kterou pripravuji se...a pri tom ma cas na naseho syna. Srdecne dekujeme a mam radost s doucovani. Mozne bude zajimave i to, ze Katerina ma tak krasny usmev a oci, ze radost i divat ja umi zaka pochvalit. Samozrejme, ze doucovani probeha pres internet.