Nikola N.

Nikola N.

Odpovídá do 4 hod., na 50% zpráv
50% 4 hod
Přijímá nové studenty

Nikola N.

Přijímá nové studenty

Výuka angličtiny z UK! (konverzace, maturita, gramatika, firemní výuka)

Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Dobrý den, ahoj, hello! :-)
Jmenuji se Nikol a angličtina mě životem provází už od malička. Vystudovala jsem ji na vysoké škole a nyní žiji v UK, takže nabízím lekce pouze online.

Nejste si jistí gramatikou, či výslovností? Tápáte jaký je rozdíl mezi britskou a americkou angličtinou, nebo se zdráháte konverzovat a máte z toho strach? Nevadí, překonáme! :-)
Kromě výše zmíněného pomáhám i s přípravou na certifikáty FCE, CAE, TOELF, IELTS, maturitu, přijímací zkoušky a Business English.

Nabízím také online výuku angličtiny ve firmách.

Angličtina je nádherná a je klíčem k mnoha dveřím ve světě. Věřím, že Vám pomohu si ji zamilovat.
Pokud máte o hodinu zájem, neváhejte mě kontaktovat.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Aneta O.

Aneta O.

Neověřená reference

Nikča je moc milá, trpělivá, má skvělý smysl pro humor a všeobecný přehled, a tak je velmi snadné s ní najít téma ke konverzaci. Mnohokrát mě během lekcí obohatila o nové informace z různých oblastí. I díky tomu hodina povídaní vždy uplyne tak rychle a nezadrhává se. Vždy mi ochotně dovysvětluje věci, které mi nejsou jasné v gramatice a pošle materiály k procvičení. Navíc je velmi flexibilní a dokáže se přizpůsobit mé angličtině. Jsem moc ráda, že jsem si vybrala na doučování právě ji:) Moc doporučuji!

Ester B.

Ester B.

Neověřená reference

Doučování od Nikči bylo super. Měla jsem problém, že jsem se bála mluvit a špatně se mi pamatují slovíčka a Nikča přizpůsobila hodiny na míru a pomohla mi absolvovat zkoušku. Opravdu moc doporučuji

Kateřina K.

Kateřina K.

Neověřená reference

Doučovani od Nikči je užasne se všim pomuže a ma zabavnou formu hodiny jsem sni moc spokojena . Lepši doučovatelku jsem si nemohla přát .

Pavla K.

Pavla K.

Neověřená reference

Dlouho jsem hledala nekoho, kdo bude se mnou mit trpelivost a bude mit dostatek energie pro mou natrvdlost. Nikola N. tohle vsechno ma. Lekce jsou opravdu šite na miru, podklady/materialy dostavam zpracovane po kazde hodine jak s probranou gramatikou, tak i se slovicky/frazemi, ktere v prubehu lekce padly a ja je neznala. Jeji pristup je opravdu zodpovedny (casto i vice nez pristup muj). Nikol je opravdu spravna, trpeliva a pruzna..! Nema problem s cimkoliv poradit i mimo planovanou lekci. 👍👌Opravdu doporucuji..!

Michaela Š.

Michaela Š.

Neověřená reference

Doučování od Nikči moc doporučuji. Oslovila jsem ji, když jsem se potřebovala rozmluvit před mým odjezdem na studijní pobyt do zahraničí. A dostala jsem přesně, co jsem potřebovala. Hodiny založené především na konverzaci, při kterých jsme vedly diskuze na zajímavá témata. Pokud jsem potřebovala něco dovysvětlit, Nikča mi vše podala lidsky a srozumitelně. Co oceňuji nejvíc je individuální přístup a lekce šité na míru, což vedlo k tomu, že jsem si hodiny opravdu užívala. Pokud bych někdy v budoucnu znovu potřebovala doučování, Nikča je jasná volba!