Martin K.

Martin K.

Odpovídá do 13 hod., na 80% zpráv
80% 13 hod
Přijímá nové studenty

Martin K.

Přijímá nové studenty

Doučování s empatií a trpělivostí :)

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Jmenuji se Martin, je mi 25 let a bydlím v Praze v Řeporyjích. Úspěšně jsem s výbornými výsledky dokončil Gymnázium Nad Štolou a vysokou školu s ekonomickým zaměřením, kde se mi podařilo získat prospěchové stipendium. Nyní pokračuji na Fakultě humanitních studií, kde studuji druhým rokem magisterský obor Sociální a kulturní ekologie.

Mým spolužákům jsem pomáhal především s matematikou a statistikou, což mi výrazně zlepšilo logické uvažování. Mám zkušenosti s doučováním. Před třemi lety jsem pomáhal se seminárními pracemi, bakalářkou nebo s přípravou na maturitu ze zeměpisu. Poslední tři roky se věnuji doučování osmých a devátých ročníků. Přes léto roku 2022 jsem učil děti z Ukrajiny češtinu. Poslední významnou pracovní zkušeností je asistence pedagožce ve čtvrté třídě na základní škole.

Mimo jiné jsem se věnoval psychologii učení a můžu pomoci i s technikou učení se, díky které učení půjde snadněji. Zakládám si na individuálním přístupu a s každým, komu pomáhám, se snažím vytvořit přátelský vztah. K učení využívám transdisciplinární přístup, pomáhám žákům propojit jednotlivé koncepty do systémového náhledu. Sám jsem se takhle začal vzdělávat, a sice kvůli tomu nejsem na nic specializován, ale mám přehled o celku.

V poslední řadě nabízím empatii, která je tak důležitá. Sám vím, že vše nejde hned. A proto pomůžu komukoliv, kdo o mou pomoc stojí. :)

Ve svém volném čase se zabývám osobním rozvojem, sportuji, píšu básně, knihy, blog, hraji na kytaru, rád se učím nové jazyky a poznávám nové kultury.

Doučování může probíhat u mě doma, online nebo na pobočkách městských knihoven v čase uvedém na mém profilu.

Jestliže máte jakékoliv dotazy, prosím, ptejte se. Moc se těším na nové studenty.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Deleted-aaca0a D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Martin byl moc ochotný, když mi pomáhal s bakalářskou prací, s kterou se dělám už fakt dlouho. A musim říct, že se to dost díky němu posunulo. Má obrovský plus za rychlou komunikaci. Rozhodně doporučuju.

Zodpovězené otázky (4)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Martin K.

Urči slovní druh

Dobrý den, rád bych se zeptal, proč ve větě "V noci teplota klesne k nule." nula není číslovkou. Děkuji.

Martin K.

Aktiva - příklad

Ahoj, Nepomohl by někdo s tímto úkolem do účetnictví ? Děkuji moc

Martin K.

Prosím poraďte knihu vydanou 1780-1940

Hledám čtivou knihu pro napsání referátu. Ne básně, ne Jane Austen. Termín referátu je za 14 dní, proto něco ne moc dlouhého.

Martin K.

Funkcej

Určete f:y=-2^x (má to být -2 na xtou) -urči, zda je klesající nebo rostoucí -urči, zda je omezená, zdola nebo shora omezená Děkuji