Kamila B.

Kamila B.

Odpovídá do 8 hod., na 100% zpráv
100% 8 hod
Přijímá nové studenty

Kamila B.

Přijímá nové studenty

Portugalština prakticky a o tom, co vás zajímá

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
Cena Od 450 Kč/hod
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Olá, jsem Kamila a výuce se věnuji od r+. 2012. Předtím jsem studovala portugalštinu a španělštinu na MU v Brně a praxi získala na dvou ročních studijních stážích v Lisabonu a Rio de Janeiru. Ve výuce se věnujeme výslovnosti, konverzaci, gramatika samozřejmě nechybí. Je pro mě důležité, abyste si při potlachu v portugalštině uměli poradit a vystačili si s tím, co umíte, a neučili se zbytečně složité fráze. Věřím, že když člověk něco opravdu chce a přistupuje k tomu s pokorou a odhodlaností, může toho dosáhnout. Ano, když se i přes zrakový handicap dá studovat a cestovat v zahraničí (jsem od narození nevidomá), proč vy byste se nenaučili portugalsky? Pojďte to zkusit a uvidíte. Těším se na vás:)

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Vít Č.

Vít Č.

Neověřená reference

Kamila je výborná lektorka. Bereme od ní s manželkou večerní online lekce portugalštiny. Vybrala pro nás velmi dobrou portugalskou učebnici portugalštiny. Na každou lekci pro nás připravuje online podklady, které máme průběžně k dispozici na Google disku. Výuku tematicky přizpůsobuje našim přáním a taktéž časovým možnostem. Má výbornou znalost jazyka, díky čemuž nás každá lekce s ní hodně posouvá. Jednoznačně jí doporučujeme dalším zájemcům o jazykovou výuku.

Lucie R.

Lucie R.

Neověřená reference

Výuka probíhá hladce, Kamila má se mnou velkou trpělivost. Hledá další a další cesty, jak mne posunout dál, za což moc děkuji. Přesně takhle si představuji individuální výuku. Zároveň se dozvídám o životě v Portugalsku či Brazílie a to jsou cenné informace. Rozhodně doporučuji, pokud se chcete jazyk učit s radostí.

Vanesa Š.

Vanesa Š.

Neověřená reference

Kamča je super učiteľka, mala so mnou veľa trpezlivosti a srší z nej obrovská pozitívna energia. Dúfam, že čoskoro budeme s lekciami pokračovať. 😊😊

Odpověď doučovatele:

Moc díky. A přeju hodně štěstí v Brně, doufám, že se vám tam líbí a daří.

Plante I.

Plante I.

Neověřená reference

Kamča je úžasná učitelka, snaží se, aby učení byla zábava, má spoustu nápadů a užitečných materiálů, vyzná se nejen v gramatice, ale i běžných hovorových a slangových frázích a akcentech. Na lekce se vždy těším a cítím se motivovaná. Díky. Vlaďka