Dominika N.

Dominika N.

Odpovídá do 12 hod., na 100% zpráv
100% 12 hod
Přijímá nové studenty

Dominika N.

Přijímá nové studenty

Angličtina se zkušenou lektorkou - víc než 10 let praxe a specializace na Cambridge zkoušky (FCE, CAE, CPE)

Cena Od 650 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Angličtinu učím víc než 12 let. Vystudovala jsem obor Anglický jazyk a lingvistika na MUNI v Brně. Mám také TEFL certifikát (opravňuje k výuce angličtiny kdekoliv po světě) a Cambridge certifikát C2 Proficiency (někdejší CPE). Díky svým zkušenostem vám dokážu nastavit výuku tak, aby vyhovovala především vám a vaším potřebám. Reference a certifikáty mých úspěšných studentů najdete úplně dole na stránce, spolu s mým univerzitním diplomem, kde je moje dívčí příjmení :)

Specializuji se na studenty, kteří si chtějí udělat Cambridge zkoušky (FCE, CAE, CPE nebo nově B2 First, C1 Advanced a C2 Proficiency). Z toho důvodu vznikl i můj instagramový profil s názvem englishbynika.

Za těch 12 let jsem spolupracovala s mnohými jazykovými školami, univerzitou, připravovala materiály pro jazykové workshopy a vedla jazykové audity. Také jsem učila (a učím) soukromě, kdy jsem měla studenty, kteří se jen chtěli zlepšit, ale i takové, kterým jsem pomáhala k projití zkoušek nebo certifikátu (maturita, CPE, IELTS, lingvistika na VŠ).


CENÍK:

Vstupní hodina (30 min) - ZDARMA . Tato hodina mi pomůže zjistit vaši úroveň, poznáme se, domluvíme se na tom, co byste chtěli zlepšit i na frekvenci a typu výuky.

1 hodina 700 Kč (hodina = 60 min)
4 hodiny 2300 Kč (1 hodina pak 675 Kč)
12 hodin 6600 Kč (1 hodina pak 650 Kč)

A jak vypadá moje výuka? Studenti o mně říkají, že jsem schopná jim gramatiku a různé jevy vysvětlit tak, že v tom mají jasno a dovedou je pak užívat s mnohem větší lehkostí než kdy předtím. Jsou se mnou uvolnění, hodně se smějeme a tím pádem toho do hlavy leze mnohem víc :)

Jazyky mě baví, kromě rodné slovenštiny jsem se naučila plynule česky (nebojte, při výuce vás nebudu trápit ještě dalším cizím jazykem :) ), konverzačně francouzsky a momentálně se pokouším o holandštinu, protože jsem se přestěhovala do Nizozemí. A díky tomu moc dobře vím, jaké to je, když člověk s jazykem začíná a chce se zlepšit. Občas do hodin také zavítá náš kocour Charlie - většinou se předvede před kamerou a pak zase zmizí :)

Typy lekcí

Standardní lekce

650 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Jakub Š.

Jakub Š.

Neověřená reference

Dominika je skvělá lektorka, která rozhodně ví, o čem mluví. Už za pár lekcí jsem se zlepšil v psaní anglických textů. Na hodiny bývá perfektně připravena a její doporučení fungují. Rozhodně doporučuji.

Filip H.

Filip H.

Neověřená reference

Dominika mne připravovala ke zkoušce IELTS, ze které jsem potřeboval band 7,5. Měl jsem problém hlavně s writingem, proto jsme se na psaní zaměřili. Texty měla vždy na hodiny opravené a naučila mě nevytvářet zbytečně složité větné celky. Doučování rozhodně doporučuji!

Tereza K.

Tereza K.

Neověřená reference

Dominika je fajn a pohodová, vždy připravená na hodinu. Látku umí vysvětlit, všem vřele doporučuji :)

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Dominika N.

Prosím o opravu eseje C1 (zadání níže):

Zadání: Your class has attended a panel discussion on what role the government should play in keeping its country’s citizens healthy. You have made the notes below. The role the government should play in keeping its country’s citizens healthy introducing educational campaigns regulating the…

Dominika N.

Pomůžete Prosím jak se to tvori

Zítra u toho píšu test a zapomněla jsem jak se to dela budu rada za pomoc či návod děkuji