Tereza R.

Tereza R.

Odpovídá do 7 hod., na 80% zpráv
80% 7 hod
Přijímá nové studenty

Tereza R.

Přijímá nové studenty

Čeština a němčina nejen k maturitě

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

S doučováním mám zkušenosti více než šest let.
Absolvovala jsem magisterské studium na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci (ČJ, NJ).
Připravuji žáky k přijímacím zkouškám na střední školy, dále studenty k maturitě. Mám bohaté zkušenosti s přípravou i v opravném termínu.
Kromě českého jazyka doučuji i němčinu - začátečníky i pokročilé.
Neváhejte mě kontaktovat. 😊

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Antonín D.

Antonín D.

Neověřená reference

paní učitelko miluju vás!!! TONICEK👑

Luboš P.

Luboš P.

Neověřená reference

Slečnu mohu jen doporučit. Skvělá příprava, látku umí vysvětlit přehledně, jednoduše a vtipně. Doučování jsem si užil a jsem rád, že jsem si vybral právě ji. Maturitní zkoušku z českého jazyka jsem zvládl na 32 bodů. Což je obrovský pokrok, jelikož na minulých pokusech jsem měl 20 a 21 bodů. Vážně jen doporučuji, skvělý přístup, milá slečna, která ví co dělá a dělá to z radosti. Ještě jednou děkuji za všechnu pomoc při složení maturitní zkoušky.

Odpověď doučovatele:

Milý Luboši, moc Vám děkuji, vážím si milého komentáře. I s Vámi byly lekce vždy moc příjemné, skvělá spolupráce, děkuji.

Tereza Z.

Tereza Z.

Neověřená reference

Slečnu Terezu můžu jedině doporučit. Doučovala mě z českého jazyka a němčiny. Během mého studia jsem se setkala s několika doučovatelkami, ale nikdo mě nedokázal tak pozitivně motivovat a látku mi perfektně vysvětlit, aby mě samotnou doučování bavilo a těšila se na něj. Během našeho doučování jsem se v češtině o 100 % zlepšila, u maturity jsem si byla jistá a úspěšně odmaturovala. Proto všem doporučuji, látku dokáže vysvětlit individuálně dle potřeb, do hloubky a zábavnou formou.

Magda C.

Magda C.

Neověřená reference

Tereza doučuje mého syna sice jen krátce, ale jsem maximálně spokojená a vkládám do ní velké naděje. Střídá gramatiku, čtenářský deník, zkrátka ví, co je důležité. Syn toho hodně potřebuje dohonit a já věřím, že to se slečnou Terezou zvládne. Moc děkujeme a přejeme pevné nervy!

Tomáš B.

Tomáš B.

Neověřená reference

Slečnu Terezu můžu jen pochválit a doporučit. Příjemná, milá, hodná, snaživá a hlavně vždy připravena. I když to zní divně doučování přes skype opravdu funguje, jsem z Prahy a přes skype mi to vyhovovalo, jelikož jsem nemusel nikam dojíždět a ušetřil tak čas. Dodá skvěle zpracované materiály úplně na všechno. Díky tomu co mě naučila jsem v září úspěšně odmaturoval. Ještě jednou velké díky! :)