Tomáš O.

Tomáš O.

Odpovídá do 48 hod., na 86% zpráv
86% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Tomáš O.

Přijímá nové studenty

Francouzština bez stresu / Příprava na přijímačky v matice

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jmenuji se Tomáš Ondráček. Jsem student VŠ v Brně.

Co se týče francouzského jazyka… Francouzština a vše, co se týče Francie či francouzské kultury mě fascinuje. Francii jsem navštívil mnohokrát, ať už sám nebo v rámci výměnných pobytů. Úspěšně jsem absolvoval studium na francouzském gymnáziu v Brně. Později jsem získal certifikát úrovně C1.

V matematice se specializuji na přípravu na přijímací zkoušky pro střední školy. Zatím doučuji osobně v Brně, ale on-line výuce se určitě nebráním.

Rád své znalosti předávám ostatním, kteří mají zájem a snahu. :-)

Reference (1)

+ Přidat referenci
Pepa M.

Pepa M.

Neověřená reference

Tom mě doučuje skoro rok přes Skype. Francouzština s ním je zábava :-) Velmi oceňuji jeho přístup při výuce - kdy sice jedeme podle učebnice, ale doplňujeme různě o další látku, díky čemuž jsem během pár měsíců uměl několik časů, protože pro komunikaci je fajn vědět velmi brzy, jak se tvoří nejen přítomnost, ale i budoucnost a minulost. Tom při výuce používá různé metody, takže trénujeme mluvení, poslech i psaní. Velmi oceňuji, že mi sám na začátku nabídl, že si můžu lekce nahrávat, což jsem na začátku našich setkání velmi ocenil - například, když jsme probírali výslovnost. Tom má také vlastní materiály, které posílá na procvičování. Rovněž se nemusím bát, když něčemu nerozumím, když potřebuji některé věci opakovaně vysvětlit. Pokud se chcete učit francouzsky, můžu Toma s radostí doporučit!

Fotky a certifikáty