Natalie P.

Natalie P.

Odpovídá do 9 hod., na 50% zpráv
50% 9 hod

Natalie P.

Jazyky s cestovatelkou, už se ve světě neztratíš - angličtina a čeština pro cizince online nebo v Olomouci

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Hello! Ahoj! Dobrý den!
Jmenuji se Natálie a jsem olomoucká cestovatelka a milovnice jazyků. Vzdělávání mě baví jak z pozice učitele, tak i z druhé strany, z role studenta. Snažím se stále učit novým věcem a jazykům, studovala jsem bulharskou filologii v Brně, absolvovala jsem 140 hodinový TEFL kurz v mexické Guadalajaře, teď pro změnu začínám studium kulturní antropologie v Olomouci a pracuji na diplomu ze společenských věd a poradenství na nizozemské nadaci ARLT.
Výuce jazyků se aktivně věnuji od roku 2018. Učila jsem na několika jazykových školách v Guadalajaře (Mexiko) a po návratu do ČR také v Olomouci. Od roku 2019 pracuji nezávisle a věnuji se převážně práci online.
Samotné lekce připravuji individuálně podle toho, na co se student chce soustředit, jaký druh studia mu nejvíce vyhovuje a hlavně tak, aby to, co se naučí, mohl použít v běžném životě podle svých potřeb.
Většinu online materiálů si připravuji sama na základě knih a vlastní inspirace, snažím se hlavně, aby byly pro studenty interaktivní a zábavné. Každému studentovi také vytvářím soukromý online prostor, do kterého nahrávám všechny materiály, slovíčka, texty a bonusové aktivity - tak mají studenti vždy vše na jednom místě s jednoduchým přístupem.
Kromě angličtiny mluvím také španělsky, bulharsky a francouzsky, dokážu se tedy velice dobře vcítit do role studenta, vím, jaký je to pocit a jaké překážky můžou nastat. Zároveň ale také vím, jak na to! Určitě to spolu zvládneme :)
Budu se těšit!

Fotky a certifikáty