Martin D.

Martin D.

Martin D.

Doučování pro vysoké, střední a základní školy, možné i k maturitě!

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend

Popis

STÁLE PŘIJÍMÁM NOVÉ STUDENTY (i přes stav uvedený touto stránkou, není odpovídající.)(AKTUALIZOVÁNO: 13.2.2024)
Jsem absolventem chemicko-biologického gymnasia v Tanvaldu. Aktuálně studuji na Technické univerzitě v Liberci obor materiálové a nanovlakenné inženýrství. Z chemie, biologie a němčiny jsem skládal maturitní zkoušku. A z matematiky, fyziky a chemie jsem pak úspěšně složil zkoušky i na univerzitě. V roce 2022 jsem pak úspěšně složil státní zkoušku a získal s vyznamenáním titul bakalář.
Aktuálně už 5 let doučuji studenty, jak základnách, tak středních škol a i vybrané předměty na vysoké škole. Již mnoho studentů jsem připravil k přijímacím zkouškám na střední školy, kde úspěšně dále pokračují ve studiu svých oborů.
V případě zájmu mě prosím kontaktujte na telefonním čísle 774707632. Na tuto stránku nechodím často a komunikací přímo se domluvíme rychleji 😀. Případně je možný i email: dasek.mart@seznam.cz.
Cena je různá od stupně vzdělávání a časového rozpětí výuky. Orientačně se pohybuje od 250 korun. Doučování je možné individuální formou, ale i případně formou domluvených menších skupin, čemuž je cena samozřejmě pak uzpůsobena. Doučování je možné i přes internetové platformy.
V případě, že se rozhodnete u mne pro doučování, budu se na Vás těšit!

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.