Nicole P.

Nicole P.

Odpovídá v průměru do 34 hodin.
34 hod

Nicole P.

Flexibilní doučování učiva základní školy

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

V době, kdy čtete tento inzerát, jsem studentkou prvního ročníku 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze, věnuji se ve volném čase doučování matematiky, sportu, studiu jazyků (anglický, německý a italský jazyk) a hlídání mých dvou sestřenic (4 a 1 rok). Při studiu gymnázia jsem se totiž rozhodla předat své znalosti dál a přihlásila se na tuto stránku s nabídkou doučování. Od března 2020 jsem začala doučovat studenta základní školy ze všech předmětů 7., 8. a 9. třídy. Momentálně pokračuji v doučování hlavně matematiky základní školy.
S přestěhováním do Prahy se mi umožnila možnost za studenty z Prahy dle domluvy dojíždět, do té doby jsem doučovala výhradně online (i díky Covidu19).
Moc ráda Vám věnuji svůj volný čas a pomohu Vám. Vzdělání je pro mě opravdu důležité.
Pokud bys se se mnou chtěli spojit mimo tuto stránku, ozvěte se mi prosím na gmail nicole.pospisilikova (nemohu sem napsat celý svůj mail, server tyto údaje filtruje).
Těším se na případnou spolupráci :D

Reference (1)

+ Přidat referenci
Mirek H.

Mirek H.

Neověřená reference

Nicole je skvělá. Doučovala a doučuje matematiku 16 letého syna a 12 letou dceru. Díky Nicole přístupu, metodičnosti, pozitivní energii začali vnímat látku v klidu a vše se rychle naučili. Mohu jen doporučit !