Tomáš M.

Mgr. Tomáš M.

Odpovídá do 1 hod., na 80% zpráv
80% 1 hod
Přijímá nové studenty

Tomáš M.

Přijímá nové studenty

SKYPE doučování MATEMATIKY po celé ČR

  • 24 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  1000 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 1000 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Moderní způsob doučování matematiky pomocí SKYPu.

PÁR SLOV O MNĚ

Vystudoval jsem Přírodovědeckou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci (obor matematika - geografie), poté jsem 3 roky působil jako učitel matematiky na ZŠ, momentálně třetím rokem působím jako učitel matematiky na gymnáziu. Doučování se věnuji přibližně 12 let.


JAK PROBÍHÁ MOJE SKYPE VÝUKA?

K dispozici mám tabuli, kameru a mikrofon, takže mě student může nejen vidět, ale i slyšet. Jedná se o tvůrčí dialog se studentem, který má možnost se kdykoliv na cokoliv zeptat, tempo přizpůsobím studentovi.

CO A KDY DOUČUJI?

Jakoukoliv oblast matematiky, pomáhám s přípravou na přijímací zkoušky, připravou na maturity, doučuji vysokoškoláky na zkoušky, pomáhám žákům ZŠ a SŠ s běžným učivem, přípravou na písemné práce a pomoc s domácími úkoly. Doučování realizuji po dohodě se studentem v pracovních dnech i v průběhu víkendu kdykoliv.

JAKÁ JE CENA DOUČOVÁNÍ A ZPŮSOB PLATBY?

399 Kč / 45 min (úroveň ZŠ + SŠ)
539 Kč / 60 min (úroveň ZŠ + SŠ)

499 Kč / 45 min (úroveň VŠ)
639 Kč / 60 min (úroveň VŠ)

Platba za doučování probíhá předem na účet s možností storna minimálně 2 hodiny před začátkem lekce. Pokud mi student dá vědět o zrušení lekce méně než 2 hodiny před jejím začátkem, finanční prostředky za lekci nevracím. V případě včasného odložení lekce (tj. 2 a více hodin před jejím začátkem) domluvíme náhradní termín.

S jakýmkoliv problémem se neváhejte na mě obrátit. S mojí pomocí pro Vás matematika už nebude více problém, ale ZÁBAVA A RADOST Z NOVÉHO POZNÁNÍ! :)

Typy lekcí

Standartní lekce

1000 Kč / 55 min.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Tomáš M.

Potrebujem pomoc

Dobrý deň pomôže mi niekto s týmto testom ďakujem p.s.staci správne odpovedeOtázka č.1: Hranol má rozmery a=2,5cm, b=100mm, c=12cm. Aký je jeho objem? a) 300 cm2 b) 300 cm3 c) 3000 cm3 d) 3000 cm2 (2 body) Otázka č.2: Vypočítajte povrch štvorbokého hranola vysokého vh= 2 dm, ktorého…