Neil M.

Neil M.

Odpovídá do 48 hod., na 100% zpráv
100% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Neil M.

Přijímá nové studenty

Rodilý mluvčí Učitel s více než 25 letou praxí

  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Výuka angličtiny s velmi zkušeným rodilým mluvčím. Všeobecné angličtiny, Business English, ESP, Příprava na certifikát. Jsem angličan z města Cambridge ale už jsem bydlel a učím v Praze vic než 25 let. Komunikativní a zajímavé kurzy, které rychle zlepšují vaše jazykové schopnosti. Výuka muže probíhá online přes Skype/Microsoft Meetings/Hangouts po celé ČR.

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Pavlina C.

Pavlina C.

Neověřená reference

Studuji na vysoké škole Business Management, kde je anglický jazyk jakožto obchodní řeč více jak ze 70 % využívaný. Má angličtina byla velmi slabá, jelikož jsem jí nikdy v privátní sféře nevyužila. Naposledy více než před 10 lety ve škole. Z tohoto důvodu jsem hledala učitele angličtiny. Ze zkušeností s německym jazykem jsem věděla, že nejlepší a nejefektivnější volba je rodilý mluvčí. Neila jsem si vybrala pro dlouhodobou spolupráci, jelikož je velmi sympatický, charismatický a empatický člověk, čímž se dokáže vcítit do potřeb studenta a přispůsobit tak výuku individuálně podle jeho preferencí s cílem rozvíjet a posílit studentovo jazykové dovednosti a vědomosti. Neil mě vyučuje anglický jazyk od zaří 2020 a díky němu a jeho podpoře jsou moje výsledky ve škole pozitivní. Skrz naše lekce jsem odbourala svůj strach a bariéru mluvit v anglickém jazyce. Spolupráce s Neilem je pro jeho spolehlivost, odpovědnost a přístup efektivní a přináší značné výsledky, za což jsem velmi vděčná. V dnešní době je velmi jednoduché najít učitele na doučování, ne však každý učitel umí předat svoje nabyté zkušenosti a znalosti dál svým žákům, jako to dokáže Neil. Pokud někdo hledá kvalitního, kompetentního a kvalifikovaného učitele, tak je na správném místě.

Tereza H.

Tereza H.

Neověřená reference

Neil mě učil něco přes rok a neuvěřitelně mi pomohl. Chtěla jsem hlavně získat sebevědomí v mluvení a změnu a větší klid jsem pocítila už po pár společných hodinách. Jako vyučující je velmi přátelský, na hodinách panuje klidná atmosféra a cítila jsem, že není ostuda udělat chybu, a naopak jsem se díky chybám hodně naučila. Co mi také velmi pomohlo byly pracovní listy, které jsem od Neila dostávala a občas se k nim i teď vracím. Velmi se mi líbilo, jak dokázal propojit nová slovíčka či fráze a naší konverzaci, protože díky tomu jsem si to zafixovala mnohem rychleji a měla v aktivní slovní zásobě. Určitě bych studentům Neila doporučila, pokud chtějí zaručeně zlepšit svou angličtinu.

Fotky a certifikáty