Anna K.

Anna K.

Odpovídá do 6 hod., na 60% zpráv
60% 6 hod

Anna K.

Kvalitní výuka – studentka prestižní zahraniční univerzity

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj! Trápí tě ve škole nějaký předmět? Potřebuješ se rozmluvit? Chceš pomoct s domácím studiem? Připravuješ se na maturitu nebo na důležitou zkoušku? Chceš se pouze zdokonalit nebo se pracovně posunout? Žádný problém, spolu to zvládneme!

Nabízím konverzační hodiny v angličtině, vysvětlení gramatiky, rozšiřování odborné slovní zásoby, překlady i přípravu na:
- Behaviorální pracovní pohovor
- Práci v mezinárodním prostředí
- Státní maturitu
- Studium v zahraničí
- Státnice
- Cambridge zkoušky (FCE, CAE, TOEFL, IELTS ...) či jiné jazykové certifikáty


Pokud máte zájem, prosím zanechte mi tu zprávu, určitě se Vám ozvu.

PS: Dobrý den,

Četla jsem Vaši poptávku.
Nejdříve mi dovolte se představit.
Jsem bilingvní studentka na prestižní britské univerzitě a nabízím doučování angličtiny především online přes Skype. Doučování se věnuji již 5. rokem, to znamená, že mám v tomto směru spoustu zkušeností a výuku přispůsobím přesně Vaším potřebám. Pokud potřebujete vysvětlit gramatiku, rozšířit slovní zásobu, rozmluvit se či složit důležité zkoušky, např. maturitu, nic není problém. Nabízím individuální přístup, trpělivost, efektivní výuku a časovou flexibilitu.

Pokud máte zájem, můžeme si naplánovat 1. uvítací lekci a pokud s ní budete spokojena, můžeme se domluvit na delší spolupráci.
Jak často byste si doučování přestavovala a kdy máte v týdnu čas? Ráda se přispůsobím.

Děkuji

S pozdravem

Anička

PS: sledujte mě na mém instagramu @rainbow_englishacademy, kam každý den přidávám užitečné anglické výukové materiály, testy, cvičení, rady apod. zcela zdarma. Určitě se spoustu přiučíte.

Děkuji a těším se

Reference (2)

+ Přidat referenci
Miroslav S.

Miroslav S.

Neověřená reference

Výuku mohu hodnotit pouze velmi kladně. Anička má bezvadný přístup, jednotlivé lekce dokáže správně oživit. V angličtině jsem se jistě zlepšil, ale hlavně se již nebojím mluvit. Vyzvihuji také její časovou flexibilitu, neboť je pro mě těžké vyčlenit si dlouhodobě jeden termín. Aničku jako lektorku jednoznačně doporučuji.

Leos J.

Leos J.

Neověřená reference

Mohu jen doporučit. Anna je velmi ochotná, milá, pečlivá a má individuální přístup. Každou látku důkladně vysvětlí a poté i zkontroluje. Každou lekcí jsem se posunul dál. Skvělá lektorka.

Fotky a certifikáty