Eliška D.

Eliška D.

Odpovídá do 17 hod., na 20% zpráv
20% 17 hod

Eliška D.

Doučování matematiky, češtiny, angličtiny a MS Office

  • 2 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj / dobrý den,

nabízím převážně žákům základních škol doučování matematiky, českého a anglického jazyka a i jiných předmětů. Rovněž mi nedělá problém vysvětlit kancelářský balíček MS Office (Word, Excel, Powerpoint, Teams a základy Acces). S MS Office pracuji denně v práci.

Vystudovala jsem bakalářský a magisterský obor na Vysoké škole ekonomické v Praze. Doučování žáků základních škol se věnuji cca 9 let. Nyní pomáhám několika žákům s výukou. Před pár lety jsem po dobu 4 měsíců pracovala v USA.

Nabízím zkušební hodinu zdarma, aby jste si byli jistí, že Vám doučování se mnou bude vyhovovat.

Doučuji online nebo je i možnost u mě doma. Preferuji především lidský, přátelský a hlavně INDIVIDUÁLNÍ přístup k dětem, aby pro ně učení nebylo otravné a mé hodiny jim pomohly. Časově se dokážu přizpůsobit. :)

Nabízím také pro maturanty poskytnutí maturitních otázek z českého, anglického jazyka, účetnictví a ekonomie. A kdo se hlásí na VŠE, mám desítky vzorových testů a různých podkladů z matematiky a anglického jazyka na přijímací zkoušky z minulých let.

Pokud máte zájem, neváhejte se ozvat. Budu se těšit.

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Simona H.

Simona H.

Neověřená reference

Dcera je s paní Eliškou moc spokojená, látku po vysvětlení chápe a na doučování chodí ráda. Došlo k celkovému zlepšení a určitě bude chodit dál, pravidelné hodiny jí jen prospívají, za nás obě super, spokojenost, můžeme jen doporučit 👍 Děkuji

Odpověď doučovatele:

Díky! :-)

Jarka K.

Jarka K.

Neověřená reference

Skvělé doučování angličtiny a matematiky. Novou látku umí skvěle vysvětlit a je trpělivá. Na hodinu je vždy perfektně připravena. Bezproblémová komunikace. Mohu jen doporučit!

Odpověď doučovatele:

Děkuji.

Jiří B.

Jiří B.

Neověřená reference

Výborné doučování Microsoft Office 365. Paní lektorka mi hodně pomohla se naučit MS Office. Je velmi milá a umí to krásně vysvětlit :) . Mohu jen doporučit!

Odpověď doučovatele:

Děkuji! :-)

Jakub K.

Jakub K.

Neověřená reference

Potřeboval sem pomoct s úkoly do Informatiky a několik doučovatelů mě tu odmítlo s tím, že si na tenhle úkol nevěří. Až Eliška mi pomohla a zvládla to na výbornou! :-) Má široké spektrum znalostí. Bezproblémová a pohotová domluva. Všem tuhle slečnu doporučuji! :-)

Odpověď doučovatele:

Děkuji! :-)

Milan S.

Milan S.

Neověřená reference

Velmi dobře látku vysvětlí,vždy připravená na hodinu.Má trpělivost a když něco nevím,vždy se mužů zeptat.

Odpověď doučovatele:

Děkuji Milane

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Eliška D.

určení přívlastku

"dědila jsem po strýci Sebastianovi, který byl bratrem mého otce" prosím o radu zda se jedná o přívlastek postupně rozvíjející, děkuji M.