Radka N.

Radka N.

Odpovídá do 23 hod., na 25% zpráv
25% 23 hod

Radka N.

Zlín: Výuka francouzštiny, doučování angličtiny s ohledem na tempo studenta/tky

Preferované časy: dopoledne, po obědě
Popis Zodpovězené otázky

Popis

Dobrý den,
nabízím (i online) výuku francouzštiny (možno i doučování) a doučování anglického jazyka. Frj- úroveň A1-B1. Anj - A1, A2.
Do hodin velmi ráda zapojuji rozvíjející metody jako brainstorming nebo myšlenkové mapy a různé didaktické hry nebo cvičení pro absorbování slovní zásoby nebo různých jazykových struktur.
Každá hodina zhruba obsahuje část konverzační, následně procvičovací, a poté novou látku. Záleží mi na tom, abyste se u lekce cítili dobře, protože potom jde učení snáze a výuka může plnit Vaše představy. Proto je možné (ne nezbytné) si je (nejen) na začátku nastínit, stejně jako si ujasnit motivaci pro učení se jazyka, která je v té chvíli Vaší hnací silou.
Francouzštinu jsem studovala jsem na vysoké škole, poté jsem studium přerušila, absolvovala jsem zkoušku DELF B2 a mám pedagogické vzdělání. Cena výuky 300Kč/60 min.
Při doučování jazyka beru ohled spíše na to, jaké požadavky jsou kladeny nejčastěji ze strany školy, tak aby bylo možné dosáhnout požadovaného výsledku v rámci již daného učiva, které je třeba opakovat a vstřebávat. Cena doučování 250Kč/60 min. Výuku i doučování bych ráda naplnila od září 2021. V případě nutnosti možno i během prázdnin. Budu se těšit. Radka Nová

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Radka N.

Název bakalářské práce

Dobrý den, prosím o pomoc s anglickým překladem názvu mé bakalářské práce. Český název: Stylistický rozbor komentářů Davida Klimeše. Nejsem si jistá, jak název nejlépe přeložit, komentářem je myšlen útvar publicistického stylu. Předem moc děkuji!

Radka N.

Ma famille

Je m'apelle Katy et c'est ma famille. Ma famille n'est pas très grande parce que j'habite seulement avec mon papa y ma maman. Dans notre maison aussi habite notre chienne. À côté de notre maison, là habitent ma grand-mère et mon grand-père. Ils ont une chienne aussi. Ma mère a quarante-sept ans…