Kate K.

Kate K.

Odpovídá do 48 hod., na 60% zpráv
60% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Kate K.

Přijímá nové studenty

Chceš se zamilovat do KOREJŠTINY? Tak mi napiš. :-)

  • 5/5 (Ohodnotilo 7 studentů)
  • 20 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  490 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 490 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

안녕! Pojď se učit jazyky s někým, kdo je miluje! :-)

Více o korejské kultuře najdete na mém ig: korejstina_nari

Jsem absolventka bakalářského oboru Korejština pro hospodářskou praxi. Nyní studuji magistersky program Asijská studia se zaměřením na korejský jazyk a kulturu na UPOL.
Korejštině se věnuji zhruba 8 let, poslední 3 roky velmi aktivně několik hodin denně díky vysokoškolskému studiu. Jsem v kontaktu s několika kamarády z Jižní Koreje a s nimi komunikuji výhradně v korejštině. Absolvovala jsem několik přímo konverzačních kurzů poskytovaných instituty v rámci Korejské republiky a každý týden věnuji několik hodin hovorům s rodilymi mluvčími. Mým zájmem je metodika výuky korejštiny jako cizího jazyka. Věřím, že ať je tvá motivace jakákoli, dokážu ti sestavit ideální plán studia a do korejštiny se tak brzy a snadno zamiluješ!

S doučováním mám již několikaletou zkušenost. Mám již odučených přes 500 hodin lekcí. Doučovat dovedu i online přes skype. Přistupuji k žákům "všeho druhu" trpělivě a individuálně. V případě zájmu poskytnu zajímavé dodatky k lingvistice,
k původu slov nebo gramatických jevů, či k reáliím. Na hodiny připravuji vlastní materiály (ukázka níže) a můžeš si tak být jistý, že se ti dostane naprosto individuálního přístupu. Budeme se věnovat přesně tomu, co potřebuješ TY, abys svou jazykovou úroveň dotáhl co nejdál! :-)

Při lekcích kladu důraz na perfektní znalost. S mými studenty nepostupuji k dalšímu tématu pokud v tom předchozím mají rezervy nebo mu nerozumí. Tímto důrazem na 100% znalost se vyhneme zmatku, který studenti často pociťují při výuce jazyků ve škole, kde je třeba pokračovat dál bez ohledu na pochopení látky.

Mí studenti si tak přirozeně perfektně osvojí každou gramatiku a slovní zásobu a jsou schopni na těchto znalostech stavět v budoucnu a přirozeně chápat či odhadovat budoucí látku. Snažíme se o opravdové pochopení jazyka a samostatnou práci s ním, co se týče analyzování gramatiky či odhadování významu slov za pomocí již získaných znalostí. Díky tomu se studenti nemusí jen nazpaměť učit poučky a slovíčka, ale jsou schopni efektivně a intuitivně pracovat s jazykem a osvojovat si novou látku jednoduše a přirozeně. Učení jazyka se tak stane zábavným a imituje nadšení dítěte, když se učí svůj první jazyk a učí se ho chápat, ne jen memorovat.

V rámci lekcí poskytuji materiály, konzultace i zadání domácích úkolů. Věnujeme se gramatice, slovní zásobě, četbě, poslechu i mluvení a hlavně tomu, co potřebuješ! Můžu tě naučit spisovný jazyk se všemi pravidly, pokud se připravuješ na jazykové zkoušky a stejně tak každodenní jazyk, abys rozuměl a mluvil přesně tak, jak mluví opravdoví lidé v opravdových situacích. ;-)

K studentům se snažím přistupovat individuálně. Pamatuji si, jaké dělají chyby a co jim naopak jde. Myslím také na to, co mi studenti o sobě prozradí, o svých koníčcích nebo o tom co právě prožívají. Tak mohu na lekcích vytvořit přátelské prostředí a přizpůsobit lekce tomu, co student zrovna potřebuje, aby si lekci užil, odreagoval se od svých starostí a plně se mohl soustředit na novou látku a milovanou korejštinu. 🇰🇷

Mým studentům korejštiny poskytuji také zábavné společné kulturní lekce nad rámec běžné výuky, kde probíráme reálie, historii či původní čínské znaky v korejštině (handža).

Sama se učím další 3 jazyky a vím, co je potřeba k pochopení nové řeči. Mí žáci začnou mluvit novým jazykem již během prvního měsíce. Uvidíte, že jazyky nejsou věda, ale zábava! :-)

CENÍK:
• 45min běžné výuky KJ: 490 Kč

v ceně:
materiály ke studiu
vypracovaný individuální studijní plán
konzultace kdykoli v týdnu
moje příprava na lekce


PS: Z kapacitních důvodů již neposkytuji lekce anglického a španělského jazyka. Recenze od mých studentů AJ a ŠJ tu ovšem zůstávají vedle těch od studentů korejštiny. 🌸⬇️⬇️

Typy lekcí

Standardní lekce

490 Kč / 55 min.

Reference (14)

+ Přidat referenci
David Z.

David Z.

8 odučených lekcí

Výuka španělštiny probíhá velmi zajímavou a pestrou formou. Lektorka je spolehlivá, milá, ale i trpělivá, když mi něco hned nejde :-) Posílá materiály nebo rady i mimo lekce. Na ty je vždy perfektně připravena - probíráme gramatiku, trénujeme výslovnost, poslech, čtení, konverzaci, atd. Dokonce se v několika lekcích věnovala i mému oblíbenému seriálu La casa de papel :-) Začal jsem díky ní relativně brzo mluvit. Za mě 100% spokojenost, děkuji za vše.

Tereza R.

Tereza R.

5 odučených lekcí

S Katkou mám jak hodiny španělštiny, tak hodiny angličtiny a jsem neskutečně spokojená! Katka má v obou jazycích perfektní přehled a nádherný přízvuk. Obohacuje každou lekci o zajímavosti a snaží se je vést tak, aby mi vyhovovaly a odpovídaly mým představám :-) Co oceňuji nejvíce, je organizovanost a vždy skvěle připravené hodiny, díky čemuž pociťuji, že se rychle zlepšuji a posouvám dál. Tímto bych chtěla Katce moc poděkovat a už se těším na další společné hodiny ! :-)

Michaela X.

Michaela X.

2 odučené lekce

Nemám, co bych slečně lektorce vytkla. Jsem opravdu spokojená a líbí se mi, že neodbíhá od tématu výuku, jako jsem měla zkušenost z předchozích doučování. Dostávám spoustu materiálů a především individuálního přístupu, můžu se na cokoliv zeptat a lektorka mi ráda všechno vysvětlí. Jsem moc rada, že jsem na ni narazila a těším se vždy na další hodinu!

Aneta F.

Aneta F.

2 odučené lekce

Začala jsem s cílem naučit se pro mě nový jazyk - Španělštinu. Splnilo to všechna má očekávání a jsem nad míru spokojená :). Vždy mi bylo vyhověno i časově. Co se týče obsahu, velmi povedená každá hodina. Lektorka se mi věnovala ochotně i mimo hodiny, když jsem si nevěděla rady a má velice individuální přístup!

Aleš T.

Aleš T.

1 odučená lekce

Slečna Kateřina je doopravdovy profesionál ve výuce jazyku! Sám jsem nečekal ze se naučím tak rychle číst korejstinu a ze se dokážu po par lekcich představit v tomto krásném jazyce..! Slečna Kateřina látku vysvětluje pomoci přehledných prezentaci krůček po krucku. Výuka je doplněna čtením a poslechy. Mohu jen doporučit!

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky