Petr L. Ověřená identita

Mgr. Petr L.

Odpovídá do 9 hod., na 100% zpráv
100% 9 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Petr L.

Přijímá nové studenty

Lekce angličtiny/češtiny v Ostravě & online, individuální i skupinové lekce

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Nabízím individuální lekce angličtiny/češtiny, lekce pro dvojice i malé skupiny s důrazem na přirozený mluvený projev, překonání strachu z mluvení, bezpečné osvojení gramatiky, systematické rozšiřování slovní zásoby či odstraňování častých chyb.
V ceně osobní přístup, domácí úkoly, kvízy, přísun zajímavostí a moderních pomůcek, stejně jako pravidelná dávka suchého „britského” humoru :-)
Jsem absolvent Ostravské univerzity (Mgr. obor Český jazyk a literatura) a držitel certifikátu CAE. Od roku 2015 let působím jako lektor angličtiny v jazykových školách, firmách i soukromě.

Jak výuka angličtiny probíhá?
Lekce mohou probíhat online, přes Skype, Zoom, MS Teams etc., nebo osobně v Ostravě, např. u vás doma či v kanceláři.

V rámci výuky nabízím:
- lekce rozvíjející gramatiku, slovní zásobu i praktický jazyk
- individuální přístup, konverzace o vašem životě, koníčcích, práci, snech...
- důraz na ztrátu ostychu a přirozený mluvený projev
- systematické opakování, rozšiřování slovní zásoby a odstraňování častých chyb
- přípravu na zkoušky, doučování žáků a studentů
- aplikace, webové portály, sociální sítě a jiné pomůcky a tipy pro učení AJ
- WhatsApp skupina s kvízy, vtipy i tipy a zajímavostmi ze světa angličtiny
- pohodový přístup a legraci :)

Používám weby, online materiály a učebnice:
- BBC Learning English
- Help For English
- Lingua House
- English File
- Face2Face
- Speak Out
- Navigate
- Czech Step By Step
- etc.

Typy lekcí

Lekce angličtiny – A2 až C1

400 Kč / 60 min.
Čeština pro cizince – pro začátečníky i pokročilé

Mluvím anglicky a rusky, gramatické jevy a chyby vysvětlím v obou jazycích. :-)

400 Kč / 60 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Aneta Š.

Aneta Š.

Neověřená reference

Anglická konverzace s Petrem mě baví. Byl to první člověk, se kterým jsem neměla žaludeční neurózu, když jsem se měla vyjádřit anglicky. Nejvíc si cením toho, že vás nechá nejdříve vyjádřit, až poté vám opravuje chyby. Dřívější učitelé trvali na okamžité správné gramatice, a to mi vytvářelo obrovský blok. Hodiny jsou různorodé. Bavíme se o aktuálních tématech okolo nás, osobním životě, jindy se více věnujeme gramatice a slabinám. Popravdě studiu se mimo naše lekce příliš nevěnuji, i tak cítím veliké zlepšení a jsem o mnoho jistější, když musím promluvit v cizím jazyce. Společné hodiny jsou zábava!

Jana K.

Jana K.

Neověřená reference

Po dobu několika let jsem se marně pokoušela posunout se dál ve znalosti anglického jazyka, nezůstávat stále na úrovni začátečníka. Jelikož mám časově náročné zaměstnání s nepravidelnou pracovní dobou, nedařilo se mi najít učitele angličtiny, který by mi v tomto směru vyšel vstříc a dokázal reagovat flexibilně. A především měl chuť učit někoho bez talentu na jazyky, aby se dotyčný necítil nepatřičně a ve středním věku hloupě. Na doporučení mé kamarádky jsem úspěšně kontaktovala velmi příjemného učitele angličtiny Petra Loučku. Většina lekcí probíhá online (z covidové nutnosti se stala přednost) a pouze v angličtině, což mi vyhovuje. Také English with Petr na WhatsAppu je pro mě nejen přínosná, ale také zábavná. Například weekend's quizzes jsou skvělé, někdy musím opravdu dost přemýšlet. Pomáhají mi rovněž odkazy na gramatiku s testy a samozřejmě plnění domácích úkolů, jak jinak… Jsem upřímně vděčná za takového učitele angličtiny, který mě dokáže motivovat, a to je důležité.

Miroslav P.

Miroslav P.

Neověřená reference

S Petrem jsem strávil mnoho příjemných lekcí angličtiny. Vždy velmi vhodně propojil živé povídání o všem možném, sledoval abych používal správnou gramatiku a průběžně si rozšiřoval slovní zásobu. Obvykle jsme se domluvili na tématu, který mě zajímal nebo jsem potřeboval procvičit. Každá následující lekce obsahovala opravu a zopakování gramatiky, kterou jsem kazil v předchozí lekci. To se mi líbilo, protože opakování je jak známo matka moudrosti a to musím potvrdit... Díky Petrovi jsem našel cestu k občasnému setkávání se s anglicky hovořící komunitou v Ostravě. Petr se také projevil jako inovátor výuky. Vytvořil totiž skupiny svých studentů na WhatsApp. Konkrétně mě to naučilo být neformální a pohotový v komunikaci na moderním médiu. Zkrátka, Petr je fundovaný a důsledný učitel využívající vhodné přístupy jak naučit angličtinu. Je však také příjemný a milý člověk, se kterým se dá dobře pobavit. "Středně pokročilý student angličtiny" Mirek

Fotky a certifikáty