Marie K.

Marie K.

Odpovídá do 18 hod., na 50% zpráv
50% 18 hod
Přijímá nové studenty

Marie K.

Přijímá nové studenty

Učím veškeré úrovně, připravuji studenty i na Legal English exam. Mí studenti jsou velice úspěšní, jak ve zkouškách v ČR, tak i v zahraničí.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Momentálně plně vytížená:-(

Hezký den, všem!
Vyučuji anglický jazyk už 20 let. Jsem držitelkou FCE a CPE. Mám praxi v oblasti běžné každodenní angličtiny, medicínské technické angličtiky, právní a medicínské angličtiny. Připravila jsem studenty na zkoušky v ČR I v zahraničí. Angličtina je můj koníček Můj nejmladší student má 5 let a nejstarší 76, tak se nebojte, věk není překážkou.
Přeji vám všem pěkný den a hodně zdraví.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Hana S.

Hana S.

Neověřená reference

Nejlepší lektorka, kterou jsem potkala. Připravovala mě na zkoušky FCE a stále nepřestává překvapovat metodami výuky, tak ať to člověka opravdu baví a nebere učení jako nutné zlo. Dovede prostě udělat učení hrou, která baví. Ať děti nebo dospělé.

Radim F.

Radim F.

Neověřená reference

Paní Komůrkovou mohu jen doporučit, navštěvujeme její lekce i se synem a jsme maximálně spokojeni. Zejména je třeba vyzdvihnout skvělý přístup k dětem. Radim F., F-M

Jan S.

Jan S.

Neověřená reference

Tuto lektorku mohu jen doporučit. Určitě nečekejte suché šprtání slovíček a gramatiky, naopak Vás překvapí netradičním, zábavným a hlavně prospěšným stylem učení. Sama na sobě neustále pracuje a zdokonaluje se. Velkou výhodou je osobní přístup k individuálním potřebám studenta.