Petra V.

Petra V.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod

Petra V.

Online doučování Španělština / Portugalština / Angličtina

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 2 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
Cena Od 300 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Moje jméno je Petra a jsem vystudovaná lektorka jazyků - mám Mgr. titul v oborech hispanistika a portugalistika (Univerzita Karlova, Universidade de São Paulo). Trvale žiji v zahraničí (momentálně v Mexiku), zejména v Latinské Americe, ale i v Kanadě, Portugalsku a Španělsku. S výukou jazyků mám již více než 10 let zkušeností. K dispozici mám mnoho materiálů, ale ráda se přizpůsobím vašim učebnicím.
Kontaktujte mě pro více informací

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Tatyana B.

Tatyana B.

1 odučená lekce

Jmenuji se Tatyana. Jsem z Ruska. Žiji v Praze 1 rok. Studovala jsem češtinu na jazykové škole, ale tam jsem mluvila trochu česky. Petra a já můžeme mluvit česky o různých zajímavých tématech. Je velmi erudovaná lektorka. Má dobré zkušenosti s výukou cizinců. Je velmi snadné se s tím vypořádat. Chci doporučit lektorku Petru!!!

Zuzana K.

Zuzana K.

Neověřená reference

Petra je velmi ochotná , milá a výborná lektorka . Její hodiny jsou zajímavé a novou látku umí skvěle vysvětlit . Hodina není "nudná" a snaží se hodně motivovat ke konverzaci , což v mém případě zatím extra úspěšné není :-D vždy,ale dokáže povzbudit a na její hodiny se můžu vždy těšit . Můžu opravdu vřele doporučit !!!!

Eliška P.

Eliška P.

Neověřená reference

Petra je velmi milá lektorka s hlubokými znalostmi portugalštiny. Vybrala jsem si brazilskou verzi, ale jelikož jsem sama lektorkou cizích jazyků, mám velmi často zvídavé dotazy na rozdíly mezi portugalštinou používanou v Brazílii a Portugalsku a Petra je schopná mi bez problémů vše zodpovědět. V našich hodinách panuje velmi přátelská a uvolněná atmosféra! Mohu jedině doporučit! :-)