Aneta H.

Aneta H.

Odpovídá do 3 hod., na 70% zpráv
70% 3 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Aneta H.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Francouzština podle tebe (konverzace, gramatika, příprava DELF, příprava na VŠ...)

Cena Od 550 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Překladatelka a lektorka francouzštiny, praxe z Francie a Evropského parlamentu v Lucembursku.
Francouzštině se věnuji přes 15 let a je mojí životní láskou. Vystudovala jsem překlad a tlumočení a nyní pracuji jako lektorka a překladatelka. Studium jsem proložila pobyty jako au-pair ve Francii a půlroční stáží na překladatelském oddělení Evropského parlamentu v Lucembursku. S výukou francouzštiny mám bohaté zkušenosti a vedle překládání je mým velkým koníčkem, o který bych se s vámi ráda podělila :-). Doučuji všechny věkové skupiny a jazykové úrovně od úplných začátečníků až po velmi pokročilé. Společně zvládneme úplné začátky, jazyk "oprášíme", připravíme na zkoušky anebo budeme čistě konverzovat. Výuka každému na míru je samozřejmostí :-).

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

550 Kč / 50 min.

Reference (10)

+ Přidat referenci
Anna M.

Anna M.

Neověřená reference

S Anetou mám velice dobrou zkušenost. Za necelý půl rok mě dostala z úrovně A2 na B2 a připravila me tak na DELF B2. Díky ní jsem se dostala na studium ve Francii. Lekce s ní mě vždy bavily, našla jsem si v ní kamarádku, před kterou jsem se nebála chybovat. Vždy se přizpůsobila tomu, co jsem se v daný moment potřebovala nebo chtěla naučit a dělala mé lekce zábavné ale i naučné, takže jsem se na ně mohla těšit. Byla ale i velice flexibilní, co se času týče a vždy se s ní dalo domluvit.

Anna G.

Anna G.

Neověřená reference

Před Anet jsem měla ještě 2 lektorky a upřímně už jsem se chtěla francouzštiny vzdát, byť to byl vždycky můj sen. Prostě mi to nesedlo. Ale hned od první lekce jsem věděla, že hodiny s Anet budou jiné a později mě to jen utvrdilo. Jsem moc ráda, že jsem zůstala a upřímně si myslím, že jsem nemohla najít lepší lektorku. Její pozitivita a trpělivost se mnou v mých začátcích nemá meze a i když se cítím před hodinou nesvá, že zase nic neumím a že jsem úplně marná, odcházím z hodiny s úsměvem na tváři a s dobrým pocitem, že mě Anet přece jenom rozmluvila a marný to nakonec vůbec není. Na každou lekci má pro mě připraveno spoustu rozmanitých materiálů a cvičení, mnoho z nich si dělá sama podle individuálních potřeb, ale zároveň má ucelený studijní plán po kterém se v průběhu semestru posouváme. Jsem ráda, že jsem si díky ní vytvořila pozitivní přístup k tak krásnému a složitému jazyku. Těším se na každou lekci.

Ilona K.

Ilona K.

Neověřená reference

Hodiny s Anetkou jsou velmi přínosné. Anetka je dobře připravená, hodiny jsou zábavné. Připravuje nové a neotřelé aktivity, na které se těším. Gramatiku umí vysvělit dobře a hledá nové způsoby, jak nám to všechno přiblížit. Při hodinách se můžeme ptát i na věci, které nás zajímají a můžeme se spolupodílet na plánu lekcí. Zasílá nám dobrovolné úkoly, které nám látku pomohou procvičit a které mě osobně moc baví. Jako bonus je Anetka příjemná a sympatická.

Odpověď doučovatele:

Merci beaucoup, Ilonko !❤️

Pavlína K.

Pavlína K.

Neověřená reference

Anet je skvělá lektorka, která se dokáže naladit na vlnu studenta. Umí zatlačit tam kde je to třeba, ale zároveň studentovi nechává dostatečný prostor, podporuje a je milá… Bude vám s ní jednoduše příjemně. Její hodiny jsou postavené především prakticky a jsou velice efektivní. Vše umí opravdu jednoduše vysvětlit, takže když to porovnám s učením se dalších jazyků, kterými mluvím, tak to s ní tolik nebolí a umí “polopatě” vysvětlit i zdánlivě gramaticky těžké věci. Určitě doporučuji!!

Odpověď doučovatele:

Moc děkuji, Pavlínko! :-)

Evženie M.

Evženie M.

Neověřená reference

Aneta je výborná lektorka. Syn ( 5 třída ZŠ ) se na hodinu vždy velice těší, každá hodina je skvěle připravena a rozhodně to není nuda. Hlavní je, že výsledky z doučování s Anetou jsou vidět i při školní hodině s učitelkou, na celkovém prospěchu syna a jeho sebevědomí během testu atd. Jsem moc ráda, že jsem pro syna zvolila doučování s Anetou, která se neuvěřitelně snaží, je velice trpělivá a vždy s úsměvem. Všem doporučuji !

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Aneta H.

élève/étudiant

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně správného označení studenta 6leté taneční konzervatoře (4 roky, maturita + dva roky po maturitě). Konkrétně kterým slovem ve francouzštině (élève/étudiant/???) byste označili studenta prvního ročníku (čili stejné jako např. student prvního ročníku na…