Lenka B.

Lenka B.

Odpovídá do 12 hod., na 100% zpráv
100% 12 hod

Lenka B.

Praktická a zábavná výuka italštiny, která vás připraví “do terénu”

  • Doučuje také online
  • Od  800 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, víkend
Cena Od 800 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, víkend

Popis

Buongiorno!

Jsem absolventka oboru Italský jazyk na MUNI, ale především jsem žila několik let v Itálii (pracovní i studijní pobyty). Jazyky jsou moji vášní a již více než 8 let předávám svým studentům své zkušenosti a znalosti z pobytu v zahraničí. Mám zkušenosti s doučováním od základní až po pokročilou úroveň všech věkových kategorií.

Stále hledám nové a efektivní formy výuky tak, aby vás učení jazyka co nejvíce bavilo :-) V hodinách vás naučím to, co budete potřebovat "v terénu" a ne jen modelové věty z učebnice.

Výuce italštiny se věnuji profesionálně, jsem tedy maximálně časově flexibilní a nabízím lekce online v ranních až večerních hodinách - každou lekci si můžete sami rezervovat přes můj rezervační systém 24 hodin dopředu, klidně každý týden v jiný den a čas.

Při výuce využívám množství interaktivních materiálů - prezentace, videa, ukázky z filmů, internetové články.... Italština v praxi je totiž jiná než ta v učebnicích!

Hodiny vám připravím na míru - můžeme se domluvit na klasické výuce (výklad gramatiky, cvičení, překlady), konverzačních hodinách a nebo kombinaci obojího.
Možnost domluvit se i na konverzačních lekcích 30 minut.

A presto!

Lenka

Typy lekcí

Standardní lekce

800 Kč / 55 min.