Ivana Z.

Ivana Z.

Odpovídá do 48 hod., na 80% zpráv
80% 48 hod+
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Ivana Z.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Rozmluvte se s Ivanou - ČJ pro cizince, AJ, ŠpJ

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Lekce on-line. Pomohla jsem už stovkám lidí zvládnout cizí jazyky, a také překonat psychické zábrany a strach, které učení často provází. Pokud vám vyhovují nekomplikované metody, zaměření na dorozumění a chcete od učitele nejen odbornost, ale i respektující přístup a podporu, jsem tu pro vás.
Kromě nejrůznějšího studia a složených zkoušek mé znalosti prověřila praxe: Mnohaletá výuka angličtiny a češtiny pro cizince, několikaletý pobyt ve Španělsku, práce šéfredaktorky měsíčníku univerzity (UO Brno), certifikát kouče na QSCA Las Vegas s 200 odkoučovanými hodinami, a vlastní metoda zvládáni strachu a bloků jazyků.
Kromě vyučovaných jazyků (Aj , Šp) ovládám také ruštinu a dohovořím se francouzsky a katalánsky, což využívám pri výuce češtiny pro cizince.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Vyzkoušej si se mnou výuku, poznáš můj styl a posuneš se ve znalostech :-)

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

Jednotlivá lekce, je možné si objednat balíček lekcí za výhodnější cenu

400 Kč / 55 min.
Balíček 10 lekcí

Tento balíček v ceně 3500 je za 10 uvedených lekcí

350 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Ivana Z.

Ivana Z.

Neověřená reference

Chtěla bych říct něco o lekcích s Ivanou. Myslela jsem, že je trochu nevhodné studovat online, ale jak se ukázalo, je to mnohem lepší než studovat někde jinde :) Díky Ivaně se moje gramatika zlepšila 100krát! Když jsem studovala samostatné, nemohla jsem zkoušky udělat. Lekce proběhly velmi efektivně a Ivana byla vždy připravena pomoct v čemkoli a kdykoli! Nejlepší učitelka! Alexandra Rybaková, čeština pro cizince

Irena D.

Irena D.

Neověřená reference

Velmi ráda doporučuji Paní Ivanu. Této vzácné Paní se podařilo rozmluvit naši dceru, která málo komunikuje a vůbec si nevěří. Získala jistotu v používání jazyka a ze zkoušení na konci roku dostala výbornou. Ještě jednou moc děkují Dvořákovi z Nového Města na Moravě

Fotky a certifikáty