Aleš T.

Aleš T.

Odpovídá do 10 hod., na 40% zpráv
40% 10 hod

Aleš T.

Příprava na Cermat testy, přijímací zkoušky na lékařské fakulty a nejrůznější zkoušky z německého jazyka

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Jmenuji se Aleš Tomek a jsem studentem zubního lékařství na 1. LF v Praze. Studoval jsem na přírodovědném gymnáziu Botičská a využil jsem možnosti ročního výměnného programu v Německu. Tam jsem žil v hostitelské rodině ve spolkové zemi Bavorsko. Německý jazyk je mým dlouholetým koníčkem, kterým bych velmi rád inspiroval další nadšence. Má momentální úroveň německého jazyka je C1 (rodilý mluvčí). Mám zkušenosti s přípravou na certifikáty, maturitní zkoušky, reparáty aj.

Nabízím také přípravu na přijímací zkoušky z matematiky a českého jazyka na střední školy. S přípravou na Cermat testy mám již 5 letou zkušenost, a tak bych i Vám rád pomohl se dostat na vysněnou školu.

Dále se věnuji přípravě studentů na přijímací zkoušky z chemie na lékařské fakulty, které jsem sám úspěšně absolvoval. Studentům vytvořím individuální plán a společně projdeme všechna nezbytná témata. Neuznávám memorování definic, které nedávají smysl, a tak doučuji názorně, aby si studenti stěžejní témata osvojili a u přijímacích zkoušek zazářili.

Moc se těším na všechny budoucí studenty a jejich pokroky!

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 60 min.

Reference (10)

+ Přidat referenci
Kate K.

Kate K.

1 odučená lekce

Aleš mě učí německy a jsem velmi spokojená! Vždy mi vysvětlí vše, čemu nerozumím. Opravuje trpělivě mou výslovnost a vychází vstříc jazykovým potřebám, které mám. :-) Němčina je asi strašák pro hodně lidí, ale Aleš je ideální na to, aby vám ji usnadnil a "ohezčil". :-) Doporučuji!

Malichová T.

Malichová T.

Neověřená reference

Minulý školní rok jsem vyhledávala doučování z matematiky a rozhodně jsem neudělala chybu, když jsem si vybrala Aleše. Vše mi vysvětlil a když bylo potřeba, probrali jsme látku vícekrát. Díky němu jsem se dostala na mou vysněnou školu a moc bych ho chtěla doporučit.:))

Richard S.

Richard S.

Neověřená reference

Aleš Tomek doučoval minulý školní rok matematiku naší dceru Veroniku. Aleš je velmi trpělivý a Veronika se na doučování těšila. Moc děkujeme, Richard

Petra K.

Petra K.

Neověřená reference

Aleš Tomek je výborný lektor a učitel. Během krátké doby jsem se v němčině rychle zorientovala a posunula. Aleš je spolehlivý a trpělivý a zároveň jde výuka dopředu bez průtahů a začátečnických chyb.

Richard K.

Richard K.

Neověřená reference

Aleš mě připravoval na přímačky z matematiky. S domluvou jsem neměl absolutně žádný problém. Choval se ke mě kamarádky dokázal pomoc a poradit. Vřele doporučuji.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Aleš T.

Chemická rovnováha

Dobrý den, pomohl by mi někdo prosím vypočítat tyto dva příklady? Nevím si rady. Předem mnohokrát děkuji za jakoukoli pomoc!