Nikola N.

Nikola N.

Odpovídá do 48 hod., na 20% zpráv
20% 48 hod+

Nikola N.

Sháníte doučování v období distanční výuky? Neváhejte mě kontaktovat!

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  180 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 180 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj mé jméno je Nikča a jsem studentkou pedagogické fakulty UK v Praze. Studuji zde biologii a chemii se zaměřením na vzdělání. Absolvovala jsem 4leté gymnázium v Českých Budějovicích a ráda vám pomohu v oblasti biologie a chemie. Tato oblast je mi pochopitelně nejbližší nicméně nemám problém vám poradit například s matematikou, českým jazykem či němčinou a angličtinou.
Zaměřuji se zejména na žáky základních škol, v případě biologie a chemie ráda pomohu i středoškolákům.
Doučování může probíhat přes aplikaci skype (popř. Microsoft Teams) nebo můžu za žáky docházet. Doučování se věnuji již druhým rokem a práce s dětmi mě neskutečně baví. S každým je třeba zacházet individuálně podle jeho schopností a znalostí. Snažím se vždy najít tu správnou cestu k předávání informací, aby pro mé žáky byla škola a učení i zábavou.

Typy lekcí

Standardní lekce

180 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Josef S.

Josef S.

1 odučená lekce

S Nikolou jsem se začal doučovat při první vlně pandemie a od té doby pokračujeme ve výuce v předmětech Český jazyk, Chemie a Biologie. Díky Nikoly ohleduplnosti a trpělivosti jsem i já dokázal pochopit a naučit se věci, které jsem před distanční výukou nezvládal a nestíhal. Rozhodně doporučuji.