Marie K.

Marie K.

Odpovídá v průměru do 48 hodin.
48 hod+
Přijímá nové studenty

Marie K.

Přijímá nové studenty

Doučování Angličtiny a Informatiky přes Skype

Popis Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj,

Jmenuji se Marie a pracuji několik let jako IT analytik pro mezinárodní společnost, kde se veškerá komunikace a dokumentace uskutečňuje pouze v anglickém jazyce.

Úroveň mé psané i mluvené angličtiny jsem získala během mezinárodních cest, kdy většina předmětů probíhala v angličtině a mimo jiné pobytem v Cambridge na Trinity College po jeden rok.

Jazyky mě baví, mimo angličtiny se věnuji překládání z a do angličtiny pro kolegy, kteří mají s angličtinou určité problémy. Místo vysoké školy jsem se věnovala práci, která jen dodnes mým největším koníčkem. Mám maturitu z angličtiny, chemie, češtiny a biologie, o tyto nádherné vědy se stále zajímám a ráda ji doučuji - třeba i v angličtině. Sem tam vyvíjím počítačové hry pro radost v programovacím jazyku Python a věnuji se machine learning.

Nabízím doučování Angličtiny a Informatiky pro všechny věkové kategorie od základní úrovně až po pokročilou formou Skype telefonátu.

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Marie K.

Jak přeložit a v jakém kontextu lze použít tuto předpřítomnou větu?

He has not been sleeping all night. ...(díky!) ? Celou noc nespí. - oznamuji to někomu v noci. Celou noc nespal. - říkám to někomu ráno. ... a díky

Marie K.

Jaký je prosím rozdíl ve větách "I am going to the cinema tonight. + I will going to the cinema tonight." ?

Můj typ je že s WILL více zdůrazním co budu dělat večer ? (překlad: Dnes večer půjdu do kina)