Kateřina H.

Kateřina H.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod
Zkušební lekce zdarma

Kateřina H.

Zkušební lekce zdarma

Doučování pro žáky ZŠ a SŠ online

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 2 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

!!!1. HODINA JE NA ZKOUŠKU A ZDARMA!!!

Jmenuji se Kačka a studuji na VŠE. Studovat mě vždycky bavilo, a tak bych ráda pomohla i Vám. Škola totiž nemusí být jen o učení, ale může to být i zábava.
Doučuji především žáky ZŠ, kteří se snaží připravit a lépe pochopit úlohy na přijímací zkoušky a žáky SŠ, kteří se snaží připravit na didaktické testy z maturity z angličtiny, češtiny a matematiky (zároveň ráda poskytnu rady a tipy, jak si se zkouškou poradit :)). U přijímaček mám se žáky 100% úspěšnost.
Snažím se doučovat tak, aby si studenti informace spojovali a dávali do souvislostí, čímž danou látkou lépe pochopí. Nechci, aby se něco učili nazpaměť a uměli to přeříkat jak básničku. To nemá smysl.
Jestli si nejste jistí, co od toho očekávat, zkuste si se mnou jen první hodinu na zkoušku a poté se budete moci rozhodnout, zda Vám to vyhovuje, či ne.
Za pokus nic nedáte :)

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (10)

+ Přidat referenci
Adéla A.

Adéla A.

2 odučené lekce

* Doučování mi moc vyhovuje. * Vše, co nepochopím je mi vysvětleno. * Super komunikace.

Martina K.

Martina K.

Neověřená reference

Ďakujeme Kačke za doučovanie. Doučovala naše dcéry a pripravovala na prijímacie skúšky na šesťročné a štvorročné gymnáziá. Kačka je spoľahlivá a zodpovedná osôbka, trpezlivosť a ochota sú jej prednosti. Dievčatá mali Kačku radi, jej spôsob doučovania im vyhovoval. Ďakujeme za pomoc a možno ešte niekedy radi využijeme jej služby. Určite odporúčam. MK

Jana M.

Jana M.

Neověřená reference

Kačka je moc příjemná a vstřícná, rychle reaguje na poptávku, látku dobře vysvětluje a opakovaně se zajímá, jestli ji doučovaný chápe, případně ochotně vysvětlí znovu. Ráda doporučuji.

Renata K.

Renata K.

Neověřená reference

Kateřina je na doučování skvělá, máme ji na matematiku a český jazyk na přijímací zkoušky. Na hodiny se připravuje a má dobrý a srozumitelný způsob výuky. Vřele doporučuji RK

Marcela K.

Marcela K.

Neověřená reference

Dcera se s Katkou učila od září až po přijímací zkoušky do 7. třídy matematiku i český jazyk. Nejprve dvě a pak tři hodiny týdně a Katka ji naprosto skvěle připravila. Měla o několik stupňů lepší výsledky, než její spolužáci, kteří absolvovali skupinovou přípravu. Dceru přijali kam chtěla a je velmi spokojená. Katku moc doporučuji, komunikace byla bezproblémová, Katka velmi spolehlivá, trpělivě čekala až dcera vše dopočítá a procházela s ní opakovaně to, co jí nešlo. Projevilo se i na obrovském zlepšení ve škole. Mohu vřele doporučit!!!

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (3)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Kateřina H.

tlaková síla a tlak

Proč mají napínáčky široké hlavičky?

Kateřina H.

tlaková síla a tlak

Proč jehla píchá? Proč se pří šití užívá náprstek?

Kateřina H.

tlaková síla a tlak

Proč mají zemědělské stroje jezdící v měkkém terénu široké pneumatiky?