Adéla Š.

Adéla Š.

Odpovídá do 5 hod., na 40% zpráv
40% 5 hod
Přijímá nové studenty

Adéla Š.

Přijímá nové studenty

Individuální přístup a porozumění (ZŠ i SŠ - příprava na přijímačky, matematika, čeština, angličtina, chemie)

Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Krásný den,

nabízím doučování pro ZŠ a SŠ v Brně nebo online po celé ČR. Jedná se především o přípravu na přijímací zkoušky (z 5., 7. a 9. třídy), vysvětlení učiva nebo společné psaní úkolů. Se studenty a rodiči komunikuji nejčastěji přes whatsapp, kde se domluvíme, jaké téma budeme probírat a zároveň si upřesníme termín doučování (možnost online spojení přes Skype, Zoom). Doučování se aktuálně věnuji naplno, jelikož je to něco, co mě obrovsky naplňuje (již 5. rokem). Největší odměnou je mi pozitivní zpětná vazba rodičů a studentů (reference na instagramu: adelasimickova). V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat přes e-mail: adela.simickova@seznam.cz.

Těším se na vzájemnou spolupráci.

Adéla

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 55 min.

Reference (14)

+ Přidat referenci
Anna M.

Anna M.

Neověřená reference

Doporučuji Adélku, vše vysvětlí, poradí.

Jitka P.

Jitka P.

Neověřená reference

Slečna Adéla doučovala moji dceru na přijímací zkoušky na střední školu z matematiky. Byly jsme maximálně spokojené. Rychlé a spolehlivé jednání, vždy na hodinu připravena, vše srozumitelně vysvětlila, obsáhla celé penzum učiva v daném čase. Doporučuji! Děkujeme

Markéta R.

Markéta R.

Neověřená reference

Adélka mě doučovala vysokoškolskou chemii. Skvělá domluva, komunikace, učivo vždy skvěle vysvětlila.

David P.

David P.

Neověřená reference

Slečna Adéla má většinou plnou kapacitu studentů, ale určitě Vám ráda odpoví z emailu adela.simickova@seznam.cz. Mám kladnou zkušenost a mohu jen doporučit!

Helena J.

Helena J.

Neověřená reference

Slečna Adélka připravuje dcerku z českého jazyka, jsem s ní jak já, tak dcerka velmi spokojeny, dceři vše velmi ochotně vysvětlí, co jí nejde opakují, procvičují testy, a pevně věřím, že jejich píle se dovrší úspěšným přijetím na Eliščinu vysněnou školu.