Esmat A.

Esmat A.

Odpovídá do 13 hod., na 70% zpráv
70% 13 hod

Esmat A.

Efektivní doučování angličtiny a arabštiny v Praze nebo přes skype za skvělou cenu!

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Esmat Abdellateef

- 32 let
- zkušenosti s individuální i firemní výukou angličtiny 9 let
- výuka jazykových kurzů na základních školách a v mateřských školkách


Pokud se chcete naučit anglicky kvůli zkouškám ve škole, práci, jste-li úplní začátečníci nebo se chcete pouze zdokonalit… Společně to určitě zvládneme. Mám zkušenosti s výukou dětí i dospělých.

Již několik let žiji v České republice. V současnosti učím jazyky jak individuálně tak i soukromě. Vedu kurzy anglického jazyka pro největší jazykovou školu v ČR James Cook, také pro JIPKU a neziskové organizace. Působím jako vedoucí jazykových programů pro seniory v klubu REMEDIUM. A také učím děti v mateřských školkách a na základních školách. Věnuji se také doučování arabštiny.

Budu se na Vás moc těšit :)

Reference (7)

+ Přidat referenci
Tomáš K.

Tomáš K.

Neověřená reference

S Esmatem mám hodiny arabštiny, a musím říci, že jsem opravdu spokojen. Esmat má skvělí přístup, vždy se s ním jde bezproblému domluvit na čase, kdy chce člověk mít lekci. Jeho hodiny nejsou nudné, vždy velice dobře a srozumitelně vysvětluje probíranou látku, a na každé lekci má student/studentka k dispozici přehledné studijní materiály. Navíc si člověk kromě znalostí jazyka mnohdy doplní i znalost kulturní. Celkově musím řící, že nemám co vytknut k Esmatově způsobu výuky arabského jazyka.

An V.

An V.

Neověřená reference

I am learning Arabic with Esmat. He is reliable, very encouraging and well-structured. I appreciate his tailor-made lessons and flexibility. Definitely recommending him as a teacher.

Odpověď doučovatele:

Thank you :).

Radka N.

Radka N.

Neověřená reference

S Esmatem, jako s učitelem, jsme moc spokojeni. Syn k němu chodí na doučování angličtiny a vše je bez problémů, můžeme jen doporučit. Radka N.

Odpověď doučovatele:

Děkuji :).

Martulinek N.

Martulinek N.

Neověřená reference

Dobrý den, Esmat je šikovný a sympatický člověk a hodný učitel, který pomáhá mé dceři s angličtinou. Mohu doporučit. Martina Ch.

Odpověď doučovatele:

Děkuji :).

Lenka B.

Lenka B.

Neověřená reference

S Esmatem jsem měla již několik lekcí a musím říct, že jeho hodiny jsou to nejlepší, co jsem pro svou znalost arabštiny mohla udělat. Velice na nich oceňuji jeho přátelský a zábavný přístup, propracovaný a efektivní učební plán, snadnou komunikaci a cenovou dostupnost. Vřele tedy jeho lekce doporučuji všem, ať už začátečníkům či pokročilým.

Odpověď doučovatele:

شكرا