Irena C.

Irena C.

Odpovídá do 1 hod., na 80% zpráv
80% 1 hod
Přijímá nové studenty

Irena C.

Přijímá nové studenty

* Uč se anglicky s radostí *

  • Doučuje také online
  • Od  340 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 340 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj, jsem Irena a vyučování angličtiny je mou vášní.

Nabízím zábavné individuální učení angličtiny s velkými pokroky. Naučím začátečníky i pokročilé. Mám dlouhodobé zkušenosti s výukou individuální i s výukou v jazykové škole. Jsem vyškolená lektorka Nepustilovy jazykové metody, pracovala jsem 2 roky v USA. Moji studenti jsou v hodině na 100 % zapojení a aktivní, zdokonalují si svoje konverzační dovednosti a pohotové reagování. Mají výborné výsledky ve skládání zkoušek, včetně maturity a zkoušek na VŠ. Zaměřuji se především na praktické využití jazyka, pochopení a procvičení gramatiky a na konverzaci. Nabyla jsem mnoho znalostí hovorové angličtiny a praktických frází v lekcích s rodilou Američankou, které probíhají už 8 let. Z toho těží obzvláště velmi pokročilí studenti. Hodiny probíhají zábavně a efektivně, momentálně pouze po Skypu nebo telefonu. Těším se na vaše úžasné pokroky, protože to individuální výuka angličtiny s dobrým učitelem zaručuje. Těším se na vás 😊

Typy lekcí

Standardní lekce

340 Kč / 60 min.

Reference (10)

+ Přidat referenci
Renata M.

Renata M.

Neověřená reference

S Irčou mám angličtinu už druhým rokem, kontaktovala jsem ji již na výborné doporučení, které mohu jen potvrdit. Hodiny jsou velmi produktivní, vyvíjí se dle mé potřeby gramatiky nebo konverzace. Vše je vždy s ochotou a velkou trpělivostí vysvětleno a donekonečna opravovány mé neustále opakující chyby. Jsem s formou výuky velmi spokojena i s celkovým profesionálním a zaároveň kamarádským přístupem Irči. Děkuji.

Jurin O.

Jurin O.

Neověřená reference

S Irčou mám lekce angličtiny druhým rokem a můžu všem doporučit. Sám na sobě pozoruji velký pokrok. Lekce je možné individuálně přizpůsobit. Není problém probrat nebo zopakovat cokoliv z gramatiky nebo procvičit konverzaci. Hodiny začínají vždy přesně podle domluveného času a není problém hodinu v případě potřeby přesunout na jiný termín. Za mě 100% spokojenost a těším se další lekce. Děkuji.

Vladimír V.

Vladimír V.

Neověřená reference

Naprosto skvělý a hlavně pozitivní přístup. Vřele doporučuji a moc děkuji

Radovan K.

Radovan K.

Neověřená reference

S Irčou mám lekce pravidelně už asi 3 roky. Jsem s touto lektorkou moc spokojený. Učení probíhá efektivně a přesto s lehkostí, na lekce se těším. Byl jsem chronický začátečník a za ty 3 roky jsem udělal obrovský pokrok. Probrali jsme kompletně celou gramatiku, dostal jsem k dispozici materiály, gramatické tabulky, testy. Hodně konverzujeme, jsem teď už schopen sebevědomě a plynule mluvit o čemkoli. Irena mě teď už provází svými zápisky, které získala s rodilou Američankou, naučil jsem se spoustu praktických frází, obratů a výrazů hovorové angličtiny. Irča je příjemná, komunikativní, doporučuji ji vřele všem, kteří chtějí udělat nevídaný pokrok v angličtině. Radek K.

Michaela M.

Michaela M.

Neověřená reference

K Irče jsem začala chodit na angličtinu na doporučení mé kamarádky. I přesto, že jsem byla úplný začátečník má se mnou Irča velkou trpělivost a vždy mi vše s ochotou vysvětlí. Její hodiny bývají vždy zajímavé, procvičujeme konverzaci, gramatiku. Občas mívám i domácí úkoly, které poté společně probíráme. Z lekcí odcházím vždy nabitá informacemi a dobrým pocitem, že jsem se zas o kousek v angličtině posunula.