Johanka H.

Johanka H.

Odpovídá do 1 hod., na 80% zpráv
80% 1 hod

Johanka H.

Angličtina pro začátečníky i pokročilé, příprava na FCE. Čínština a španělština pro začátečníky. Chemie - organika, anorganika, analytika. Čeština.

  • 5/5 (Ohodnotili 3 studenti)
  • 7 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  330 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 330 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj,
Studuji obor Environmentální inženýrství a analýza na VŠCHT v Praze. Mám Bc. titul z chemie a technologie ochrany životního prostředí z Ostravy. Doučuji dvě korejské děti angličtinu a češtinu a strašně mně to baví. Už třetím rokem studuji čínský jazyk ze zvědavosti. Mám dva certifikáty z Konfuciovy třídy na VŠB-TUO, kde se učím čínštinu. Studovala jsem 3 roky španělštinu a pokračuji v samostudiu. Byla jsem v Barceloně, kde jsem se týden učila španělsky a dostala jsem také certifikát. Jsem členem organizace ESN-VŠB TUO, která pomáhá zahraničním studentům. Díky této organizaci jsem také zlepšila své jazykové schopnosti. Chtěla bych pomoct lidem, kteří se chtějí zlepšit i v tom co je zrovna nebaví a nejde jim. "Inteligence není určena, jde rozvíjet snahou". Těším se na vás, pokud mi napíšete budu jen ráda. Jsem ochotná vám plně pomoci.

Typy lekcí

Standardní lekce

330 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Jakub K.

Jakub K.

2 odučené lekce

Maximální spokojenost, můžu jedině doporučit.

Judita C.

Judita C.

1 odučená lekce

Johanku vřele doporučuji, komunikace byla rychlá a její příprava vždy na jedničku. Nebylo to se mnou zrovna jednoduché, ale s její trpělivostí jsme to vždy zvládli. Dávám 10 hvězdiček z 10

Michaela R.

Michaela R.

1 odučená lekce

Johanku jako doučovatelku mohu doporučit všemi deseti!!! Doučování mě baví, Johanka všechno mi hezky a pořádně vysvětlí a díky ní vše chápu. Připravujeme se právě na zkoušku a můžu ji 100% věřit. Vždycky připraví cvičební materiály, které mi pak i naposílá, je ochotná mi kontrolovat úkoly a má velikou trpělivost. Rozhodně doporučuji! :)

B P.

B P.

1 odučená lekce

Doučování s Johankou vřele doporučuji. Pomohla mi s chemii na úrovni SŠ, VŠ. Ochotná, pomoci i na poslední chvíli . Přátelská, vstřícná, časově dostupná. Přizpůsobí se potřebám žáka. B. P.

Tereza V.

Tereza V.

Neověřená reference

skvela a rychla komunikace,mohla skoro vzdycky kdyz jsem potrebovala,pripravila me na certifikat B2 mela pripravenych opravdu spoustu online cviceni,ktere se mnou probirala,byla jsem moc spokojena<33

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Johanka H.

Hydroxidy

Co je to pH? Co podle ní určujeme? Jak měříme pH? Kde se využívá měření pH? Předem děkuji