Jana K.

Jana K.

Jana K.

Španělština s úvodní 30minutovou KONZULTACÍ ZDARMA

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Chcete vyrazit do Španělska nebo Latinské Ameriky a popovídat si s lidmi, kteří tam žijí? Potřebujete se rozmluvit nebo se připravit na přijímací zkoušky ze španělštiny?

Vedu online kurzy španělštiny pro ty, kteří si chtějí osvojit základy nebo zlepšit svou úroveň jazyka. Lekce i materiály připravuji na míru a pomáhám Vám najít ty nejlepší metody a postupy, díky kterým Vás bude španělština bavit.
Lekce jsou hravé, interaktivní a koncipované tak, aby Vám pomohly dosáhnout Vašich cílů.

Španělštinu učím už více než 6 let a poslední dva roky se soustředím hlavně na on-line výuku a skvělé možnosti, které nabízí. Vystudovala jsem Španělskou filologii a Žurnalistiku na UP v Olomouci a Hispanistiku na UK v Praze. V roce 2021 jsem získala první cenu v prestižní soutěži Premio Iberoamericano.
Miluju cestování a španělština je nádherný jazyk, který Vám otevře dveře hned do 21 zemí světa. Své nadšení pro španělský jazyk a kulturu předávám dál. Při výuce čerpám z vlastních zkušeností, využívám autentické materiály a přizpůsobuji se potřebám studentů. Nabízím klasické indiviudální i skupinové kurzy, konverzace i konzultace pro samouky.

Využijte 30minutovou KONZULTACI ZDARMA, na které se dozvíte víc! :)








Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Jana K.

Španělština vyplnění cvičení na PARA a POR

Dobrý den, od doby začátku online výuky jsem začala plavat ve španělštine a nechápu problematiku POR a PARA. Chtěla jsem se zeptat jestli byste mi mohli zkontrolovat toto cvičení. Díky. 1. Completa el texto con la preposición adecuada, POR x PARA. _ PARA_ mí, lo más difícil del español son las…

Jana K.

Španělština kontrola správných odpovědí v ´´testu´´

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli mám daný test vyplněný správně. Děkuji za každou odpověď.