František Š.

František Š.

Odpovídá do 10 hod., na 50% zpráv
50% 10 hod

František Š.

Španělsky a anglicky s úsměvem

Preferované časy: večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj všem!
Jsem rád, že vám mohu nabídnout to, co umím, a co jsem se naučil jak z knížek, tak hlavně ze zkušeností a zážitků ze zahraničí.
Španělštinu a angličtinu doučuji osmým rokem od roku 2012, kdy jsem se vrátil ze studijní stáže na UPV Valencia. Valencie je překrásné město a kromě přátel a mraky sportovních možností mě skálopevně připoutalo ke španělštině.
Po návratu z Valencie jsem dokončil studia na ČZU v Praze a stal se ze mě rostlinolékař. Poté jsem pokračoval na doktorandském studiu a mezitím se mi naskytly ještě další dvě perfektní příležitosti, jak se zocelit za hranicemi této republiky. Půl roku jsem strávil na studijním pobytu v rámci mého mikrobiologického výzkumu na Universitě v Lisabonu, měl jsem možnost procestovat jak Portugalsko, tak Brazílii a naučit se něco z tohoto jazyka. Po návratu ze západu Evropy neuplynul ani půl rok a již jsem měl vyřízená víza do USA a mířil jsem na tamní středozápad na Kansas State University do malebného města s názvem Manhattan. Rok studií byznysu a sportu uplynul jako voda a jelikož se mi nechtělo vracet do Evropy, s pracovním vízem v kapse jsem souhrou několika náhod zamířil na roční pracovní pobyt v Kalifornii, který mě nejen vyškolil, ale i ukázal, co všechno může život v nejlidnatějším státu USA nabídnout.
Nyní pracuji jako exportní manažer v jedné tradiční české firmě vyrábějící přírodní doplňky stravy, kde mám na starosti vývozy do 10 zemí světa. Angličtinu a španělštinu tedy používám na denní bázi a jsem za to moc rád.
Jinak hodně sportuji, od vzpírání, přes atletiku, crossfit a kolo závodím kde se dá:)

Reference (4)

+ Přidat referenci
Vilem E.

Vilem E.

Neověřená reference

František je ve španělštině velmi zkušený a zběhlý i v nejrůznějších životních situacích. Kromě policajtů, kteří nás při cestě po Latinské Americe zadrželi na mexických hranicích s USA, se v Mexiku domluvil i na tržišti, skvěle vyjednával a dokázal si poradit i s nástrahami nočního života ve městě Tijuana.

Květa Š.

Květa Š.

Neověřená reference

František dokáže přizpůsobit náplň hodiny na míru jednotlivci. Ví, o co většině studentů jde - být schopný a hlavně nebát se mluvit, Tím, že je přirozeně velmi komunikativní, není třeba se ostýchat ,,trapného" ticha. Vždy se snaží vytěžit ze všeho maximum a člověk z hodin odchází s dobrým pocitem, že na sobě maká a posouvá se.

Dominika F.

Dominika F.

Neověřená reference

Pokud Vás už nebaví se drtit slovíčka z učebnice a druhý den zjistit, že si stejně nic nepamatujete, je doučování pod vedením Františka ta nejlepší volba. Hodiny Vás budou bavit a tím, že hodiny je možné zaměřit přímo na to, co potřebujete vy, budete schopni jazyk používat i v praxi.

Adam S.

Adam S.

Neověřená reference

František je zkušený učitel plný nadšení do jazyků a do vzdělávání obecně. Jako sportovec vyžaduje sportovní chování, tah na branku a kvalitně odvedenou práci. Při učení je zároveň zábava a lépe se absorbují informace. Doporučuji!

Fotky a certifikáty