Petr F.

Petr F.

Odpovídá do 3 hod., na 80% zpráv
80% 3 hod
Přijímá nové studenty

Petr F.

Přijímá nové studenty

Pomoc s programováním

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem 37-letý programátor a výpočtář aplikované fyziky, doučování a konzultování se věnují již 18 let. Nabízím výuku jazyků Java, C#, Python a Javascript. Z frameworků mám největší zkušenosti s frameworkem Spring, ASP.NET a React.
Rád názorně trpělivě vysvětlím konkrétní témata nebo pomohu s domácími úlohami, případně s různými Vašimi programy. Konzultace je možné uskutečnit pomoci sdílení obrazovky.

Platí se pouze čas konzultace nebo čas strávený prací na úloze. Vlastní moje příprava nebo případné moje dotažení toho, co by na konzultaci nezafungovalo už je mimo počítanou dobu.

Cena za 60 minut je 600,-.

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 60 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Tomáš R.

Tomáš R.

Neověřená reference

Doporučuji! Velmi příjemný lektor. Výborná komunikace. Vše vysvětlí, vstřícný a na vysoké úrovni. Děkuji za přijemně strávený čas :)

Anna S.

Anna S.

Neověřená reference

Velice doporučuji! Rychlá komunikace, pečlivé věnování problematice domácího úkolu, vysvětlení všech nejasností na té nejlepší úrovni - jednoduše a pochopitelně.

Klementynka Z.

Klementynka Z.

Neověřená reference

Petra jako doucovatele mohu za sebe jen vrele doporucit. :-) Po napsani me ihned kontaktoval, byl velice vstricny jak casove tak i s probiranou latkou k informatice poradil a i diky nemu jsem test zvladla uspesne! No co vic si prat. Da se s nim domluvit a je sympaticky. Jeste jednou velky dik. :-)