Anika M.

Anika M.

Odpovídá do 7 hod., na 100% zpráv
100% 7 hod

Anika M.

Konverzace a doučování s rodilou mluvčí v NJ či AJ

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj,

jmenuji se Anika, je mi 21 let a studuji lékařskou genetiku a molekulární biologii na Masarykově univerzitě v Brně. Jako rodilá mluvčí německého jazyka nabízím online konverzační hodiny (primárně pro středně pokročilé a pokročilé). To může například znamenat jen tak si popovídat o čemkoliv, co vás zajímá - mám totiž za to, že správně vedená konverzace může člověku dát daleko více než dlouhé hodiny strávené „šprtáním“ se gramatických pravidel a slovíček. Na začátku letošního roku jsem složila certifikát od Cambridge na úrovni C2 (rodilý mluvčí) a mám pár anglicky mluvících přátel, se kterými zůstávám přes internet pravidelně v kontaktu, tudíž případně ráda pomůžu i s AJ.

S doučováním mám zkušenosti, práce s dětmi a mladými lidmi mě velmi baví. Nepodporuji ten klasický školní „biflovací“ styl výuky. Místo toho se vždy snažím, aby hodiny byly originální, měly opravdový význam a také aby žáka bavily. :) Věřím, že každý student je individuální a je třeba s ním pracovat trochu odlišně. Často používám různé mnemotechnické pomůcky na zapamatování a jsem zvyklá nasdílet obrazovku svého iPadu, aby nebyla online výuka ochuzená o možnost psaní na „tabuli“.

Jsem velmi flexibilní, takže nemám problém se plně přizpůsobit vašim přáním a požadavkům. Nebojte se napsat, ráda se s vámi domluvím. :)

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Pavla V.

Pavla V.

Neověřená reference

Aniku velmi doporučuji. Rodilá mluvčí NJ a AJ .Velmi šíkovná, vstřícná, flexibilní - změny online hodiny dle synových časových možností. Na výuku vždy připravena a ochotná pomoci ohledně AJ i NJ také mimo online hodiny. Syn i já 100% spokojenost.

Terezie R.

Terezie R.

Neověřená reference

Skvělé konverzační hodiny. Vzhledem k tomu, že je Anika rodilá mluvčí a má výbornou slovní zásobu se s ní dá konverzovat téměř o čemkoliv. Můžu jen doporučit.

Rostislav L.

Rostislav L.

Neověřená reference

Konverzace v německém jazyce s rodilou mluvčí mohu vřele doporučit.

Kačenka N.

Kačenka N.

Neověřená reference

Doporučuji! S Anikou se mi velmi dobře učilo, je moc příjemná a milá. Na každou hodinu byla maximálně připravená, komunikace s ni byla skvělá i mimo hodiny.

Tereza B.

Tereza B.

Neověřená reference

Velmi doporučuji!! Anika je moc milá slečna, která je vždy velmi dobře připravená. Je jak časově tak i tématicky flexibilní. Má krásnou výslovnost. Hodiny jsou šité na míru a potřebám studenta.

Fotky a certifikáty