Markéta K.

Markéta K.

Odpovídá do 12 hod., na 100% zpráv
100% 12 hod

Markéta K.

Doučování a konverzace nejen pro děti

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Nabízím doučování angličtiny pro děti a začátečníky. Preferuji online lekce, ale případně je možné se domluvit na doučování osobně v Mladé Boleslavi nebo spíše v Praze, kde studuji VŠ. Nabízím také anglickou konverzaci pro pokročilejší, kterou ráda přizpůsobím vašim zájmům.

Jsem v prvním ročníku Filozofické fakulty Univerzity Karlovy, kde studuji překladatelství a tlumočení do angličtiny společně s italským jazykem. Angličtina a jazyky obecně jsou mým dlouholetým koníčkem, ale díky mému studijnímu oboru také mou prioritou. V angličtině mám úroveň C1 potvrzenou certifikátem FCE. S prací s dětmi i jejich doučováním mám zkušenosti. V létě jsem už druhým rokem dělala asistentku na anglickém táboře a už dva roky doučuji.

Ráda připravím materiály podle vašich cílů a představ a vždy se můžeme v klidu domluvit. Na hodinách ráda používám prezentace, obrázky a videa, do kterých můžu své žáky aktivně zapojit. První hodinu můžete vyzkoušet zdarma a až poté se dohodneme, jestli budete chtít pokračovat.

V případě zájmu o doučování se na podrobnostech můžeme domluvit přes e-mail, Messenger nebo Whatsapp. Prosím uveďte své kontaktní údaje, ať se vám mohu ozvat přes tyto aplikace.

Cena 250 Kč za hodinu se týká čistě konverzačních hodin, pokud by šlo i o gramatiku je to 300 Kč.
Aktuálně nehledám nové studenty. Děkuji za pochopení.

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.