Karel L.

Karel L.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod

Karel L.

Doučuji matematiku, fyziku, informatiku a elektrotechniku, rád pomohu i s bakalářskou a diplomovou prací. Věřím, že najdeme cestu ke správnému cíli.

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Vystudoval jsem České vysoké učení technické - elektrotechniku. V současnosti pracuji jako projektový inženýr a současně doučuji.

Během studia, zaměstnání a doučování jsem si ověřil několik postupů a věřím, že správnými kroky a s pečlivostí se spolu naučíme vše, co je třeba k testům, přijímačkám či jen pro dobrý pocit. S jednou svou studentkou jsme dokonce obhájili jednu velmi kvalitní diplomku ;-)

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Martina K.

Martina K.

Neověřená reference

Karel doučuje mého syna matematiku a občas i fyziku. Z časových důvodů nám vyhovuje doučování on-line a jsem ráda, že tuto možnost Karel nabízí. Probíranou látku vysvětluje srozumitelně a trpělivě na různých příkladech, tak aby syn látku pochopil. S doučováním jsme spokojeni a Karla moc doporučuji.

Mirka D.

Mirka D.

Neověřená reference

Dobrý den, chtěla bych touto cestou vyjádřit poděkování za skvělou práci panu Ing. Karlu Leubnerovi, Ph.D., který svým profesionálním přístupem a vynikající přípravou před výukou mi pomohl zvládnout elektrotechniku, včetně experimentálního měření. Jsem velmi spokojena a 100% doporučuji !!!

Dita B.

Dita B.

Neověřená reference

Pan Leubner, rychle reaguje na zprávy, vždy vyjde vstříc. Je skvělý, pomáhá mému synovi s elektrotechnikou, matematikou i fyzikou. Umí výpočty dobře propojit s názorem což je pro syna skvělé, aby učivo pochopil. Pozná když to synovi nejde a hned se zastaví a vše mu vysvětlí! Syn se i u doučování zasměje a to je super! Velice mu to pomáhá zvládnout celé učivo oboru, na který nastoupil. Jsme nadmíru spokojeni a 100% doporučujeme! 15.1.2021

Michaela M.

Michaela M.

Neověřená reference

S Karlem pracujeme na rozšíření mých znalostí především ve Wordu, Powerpointu a Excelu. Karel má perfektní znalosti, vše důkladně a srozumitelně vysvětlí a lekce s ním jsou zábavné. Je velmi flexibilní a vždy vyjde vstříc. Jsem nadmíru spokojená a rozhodně doporučuji.

Veronika S.

Veronika S.

Neověřená reference

Karel mi dlouhodobě pomáhá s doučováním. Moc se mi líbí jeho přístup – všechno dokáže detailně a srozumitelně vysvětlit, je trpělivý, problematiku vysvětluje z mnoha úhlů pohledu a rychle reaguje na zprávy. Určitě doporučuji!