Anna P. Ověřená identita

Anna P.

Odpovídá do 1 hod., na 90% zpráv
90% 1 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Anna P.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Jazyky aktivně, zábavně a každému na míru :)

  • 5/5 (Ohodnotilo 12 studentů)
  • 17 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý den,
vítejte na profilu empatické a kvalifikované lektorky s moderním přístupem k výuce jazyků a lekcemi šitými na míru pro každého studenta.
Nabízím výuku angličtiny, češtiny, italštiny a němčiny. Jsem časově flexibilní studentka VŠ a plně se ve výuce přizpůsobím Vašim možnostem. Mám řadu spokojených studentů mezi dětmi i dospělými, které učím/doučuji i několik let.
Jak učím?
Snažím se o to, aby studenty výuka bavila a aby se do ní aktivně zapojovali, kladu velký důraz na konverzaci. Výuka probíhá online. Mám zkušenosti s výukou dětí i dospělých, přípravou na přijímací zkoušky, maturitu i jazykové certifikáty. Cizí jazyky jsou mou celoživotní vášní a mám radost vždy, když moji studenti dělají pokroky a jazyky je baví.

Proč se obrátit právě na mě?
•mám zkušenost s přípravou na maturitu i certifikáty, nejčastěji FCE a CAE, vše zatím se 100% úspěšností od roku 2018
•pracuji na denní bázi se studenty různých jazyků i různé pokročilosti
•několikrát jsem se aktivně účastnila kurzů angličtiny v Cambridge, Londýně, Oxfordu a Los Angeles
•úroveň mojí angličtiny je C2.1
•individuální studijní plán pro každého studenta, lekce přímo na míru
•cizím jazykům se věnuji i jako student a člen mezinárodní skupiny sdružující polygloty, takže svým studentům dávám i různé tipy, jak se rychle a efektivně učit

Cena lekce v délce 45 je 300 Kč, dá se samozřejmě domluvit na kratší i delší lekce podle potřeby. Učím přes Zoom, materiály z lekcí a případné úkoly zpracovávám do Google Classroom.

Na lekcích se snažím o uvolněnou, přátelskou atmosféru a o své studenty se zajímám i nad rámec výuky. Zde na mém profilu na si můžete přečíst řadu referencí od mých spokojených studentů.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (25)

+ Přidat referenci
Eliška N.

Eliška N.

1 odučená lekce

Když jsem přišla k Aničce na doučování moje angličtina byla nestálá, bez systému a ucelené gramatiky. Díky tomu mě jazyk přestal zajímat a šla jsem k ní jenom kvůli maturitě. Navíc jsem měla pocti, že jsem v ní naprosto nemožná. Jak moc jsem se mýlila! Hned na první hodině jsem měla takový pocit naděje a klidu. Anička byla strašně milá,sympatická a hned si ověřila, jak na tom jsem. Naštěstí jsme jenom zjistily ,že si potřebuji vše zopakovat. Její hodiny byly zábávné a díky ní jsem se naučila se angličtiny nebát, naopak jsem si ji díky Aničce zamilovala. Naše hodiny byly zábavné plné empatie a podpory, kterou jsem od žádného profesora nikdy nedostala. Na každou lekci jsem se těšila a Anička mi každou předem připravila podle mých potřeb. Její ochotnost neznala meze, například mi ještě v půl jedenácté opravila slohovou práci. Díky ní jsem zvládla celou maturitu neustále mě podporovala a ujišťovala mě ,že je vše v pořádku. Když byl čas, neměla problém mi věnovat i pár lekcí na didaktický test z čj. Kdykoliv jsem potřebovala pomoct, nebyl problém ji napsat ohledně různých téma, vždycky tu pro mě byla a já jí jsem za to neskutečně vděčná. Jestli hledáte lektorku, která je schopná se pro svoje studenty roztrhat, jste tu na správném místě. Ale rychle, Anička je velmi žádaná :)

Dana S.

Dana S.

1 odučená lekce

Anička je skvělý profesionál a skvělý člověk. V hodinách se na 100% přizpůsobuje studentovi, to co zrovna potřebujete s vámi probere a vymyslí do detailu, jak bude hodina vypadat. Je to inteligentní mladá slečna která dokáže výborně předávat to, co umí. Mluví sama více jazyky, takže ví co to je se jazyk učit od začátku. Opravdu nemám co vytknout. Snad jen to, že čas s ní strašlivě rychle uteče :)

Julie D.

Julie D.

1 odučená lekce

Anicka je skvela lektorka jazyku, ktera me pripravuje na maturitu z anglictiny. Jeji lidsky a profesionalni pristup je opravdu neco vyjimecneho. Krome toho, ze je to vzdelana chytra slecna je jeste nesmirne pecliva a snazi se na hodinach udelat prijemnou atmosferu. Jeji materialy jsou prehledne, domaci ukoly efektivni a zabavne. Vsechny materialy jsou v cene lekci, zrovna jako podpora temer neustale na telefonu a mailu. Neumim si predstavit lepsi lektorku. S Anickou si jazyky opravdu zamilujete :)))

Alena H.

Alena H.

1 odučená lekce

Anička je perfektní a empatická lektorka, která mě připravuje na maturitu. Od učitelů angličtiny které jsem poznala předtím to byl velký skok. Hlavní výhoda Aničky je to že přizpůsobí každou hodinu potřebám studenta, i to co třeba na hodině potřebuji neplánovaně vysvětlit. V angličtině je to opravdu odborník na vysoké úrovni, denně v angličtině komunikuje, věnuje se jí, má krásnou výslovnost a přízvuk. Takže jestli máte štěstí na to že má Anička volné místo, určitě jí kontaktujte. Není to jen lektor angličtiny ale i strašně inspirativní člověk kterého jsem rada že mám ve svém životě. DĚKUJI ❤️

Pavlína M.

Pavlína M.

1 odučená lekce

Aničku mi doporučila kamarádka, která díky ní odmaturovala loni. Jsem moc spokojená. Dokázala se mi přizpůsobit a získat si mě už od první lekce. Věnujeme se všem částem MZ dopodrobna, Anička mi radí jak na ně, je trpělivá a z angličtiny toho ví spoustu, někdy nestačím zírat :))) Hodiny jsou zábavné a úkoly taky. Věřím, že pod vedením Aničky z angličtiny odmaturuju. Pokud hledáte kvalitní, profesionální a navíc příjemnou lektorku, našli jste.

Fotky a certifikáty