Kateřina H.

Kateřina H.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod

Kateřina H.

Kvalitní doučování mnoha předmětů na ZŠ i SŠ úrovni

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Doučuji přes Discord i jiné online platformy. S doučováním mám zkušenosti přes 3 roky, a tak mé služby chci nabídnout i zde. Doučovala jsem žáky se SPU i bez nich. Sama SPU trpím, ale překonala jsem je, a teď díky vlastním zkušenostem je mohu pomoct překonat i ostatním :).
Jsem milá a chápavá. Nezlobím se, když žák neodpoví hned a že se stydí. Snažím se, aby žák učivo pochopil a ne, aby se ho pouze naučil nazpaměť.

První lekce je vždy zdarma (při delší spolupráci), abychom se studenty zjistili, zda si padneme do oka.

Při lekcích také využívám jako pomůcku grafický tablet, což výuku podstatně zrychluje a díky tomu při lekcích stihneme více věcí, než při výuce bez grafického tabletu :).

Absolvovala jsem mnoho vždělávacích projektů a stáží, jako třeba stáž na Ústavu organické chemie a biochemie Akademie věd České republiky, kde jsem rok pracovala s magnetickou rezonancí.

Momentálně jsem studentkou chemie na VŠ.

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 60 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Klara V.

Klara V.

Neověřená reference

Dobrý den, Katka doučuje moji dceru už třetím rokem a pokroky byly znát velmi brzy. Je milá, vstřícná a moje dcera ji má velmi ráda. Začínaly spolu s matematikou a postupem času ji Katka dovysvětlí i věci z jiných předmětů /hlavně z fyziky. Opravdu skvělá slečna.

Odpověď doučovatele:

Dobrý den, moc Vám děkuji za referenci. 😊

Jana M.

Jana M.

Neověřená reference

Katka je vstřícná, trpělivá a spolehlivá. Na základě předem zaslaného zadání, které potřebuji probrat, se na lekci vždy zodpovědně připravuje. Nedochází tak k časovému krácení lekce, jdeme rovnou na zadané téma. Srozumitelně mi dokáže vysvětlit novou látku a stejně tak v pohodě pomůže s úkoly. S doučováním jsem skutečně velice spokojená :-)

Denča R.

Denča R.

Neověřená reference

Doučování jde velmi lehce. Látku skvělé pochytím a na každou otázku mi dokáže odpovědět. Velmi oceňuji trpělivost, spolehlivost a srozumitelnost. Vlastní zkušenosti mám velmi dobré a proto můžu jen doporučit.🙂

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky