Martina Z.

Martina Z.

Odpovídá do 16 hod., na 90% zpráv
90% 16 hod
Přijímá nové studenty

Martina Z.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky,chemie a historie srozumitelně a kvalitně

Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem studentkou pedagogické fakulty Univerzity Karlovy a budoucí učitelka v oboru matematiky a historie. Učení mám ráda, ale nejraději mám když mohu své nabyté vědomosti předat dál a pomohou ostatním lidem dosáhnou ke svému cíli.

Učím na základní škole matematiku, dějepis, fyziku a občanskou výchovu.

Matematiku doučuji od ZŠ až po VŠ po bakalářského studia. Dále připravuji studenty na zkoušky na gymnázia, na státní maturitu a na přijímačky na vysoké školy. Doučováním studentům se věnuji již 5 let .

Ke každému studentovi se snažím pomoci s daným probléme, pro lepší komunikaci je přínosné když mi student pošle konkrétní problém se kterým budeme dále pracovat.

Jsem velmi otevřená a komunikativní.
Budu se těšit na nové studenty

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Eva B.

Eva B.

Neověřená reference

Martinu si vybral syn, přestože výuku dějepisu nabízelo mnoho jiných. My mu důvěřujeme, takže jsme souhlasili a dosud nikdy jsme nelitovali. Je velmi chytrá, umí látku vyprávět a zpříjemnit výuku, takže se na každou další lekci s ní moc těší a co je důležité dělá rychle obrovské pokroky. Není jí co vytknout! Můžeme jenom doporučit!

OksiMerana

OksiMerana

Neověřená reference

Jsem studentka Jihočeské univerzity. Martina mi pomáhá s matematikou a chemií. Diky ní jsem zvládla napsat velmi důležité testy. Vyhovuje mi že vysvetluje jasně, srozumitelně, dokáže mě vést v daných předmětech.

František N.

František N.

Neověřená reference

Já URČITĚ DOPORUČUJI! Martina vše postupně a srozumitelně vysvětluje. Mnohem lépe, než naše učitelka! Mě už doučuje druhý školní rok, ještě dříve, než byla na těchto stránkách! Díky ní jsem z matiky prošel. Milý Zdendo, vypracovávání matematických příkladů NENÍ doučování, to si pleteš. Za vypracování příkladů se platí od 2000 Kč výše...

Zdenda A.

Zdenda A.

Neověřená reference

Bohužel nemůžu doporučit. Vypracování matatických úloh ze střední školy bylo velmi špatné a komunikace také vázla. Martina je jistě dobrý člověk, ale na doučko bych k ní už nešel.