Vendulka F.

Mgr. Vendulka F.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Vendulka F.

Přijímá nové studenty

Kvalitní doučování chemie a biologie a příprava na VŠ

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Jsem středoškolská učitelka s 30 letou praxí. V současnosti učím na gymnáziu a mám velké zkušenosti s přípravou studentů na přijímací zkoušky na medicínu, farmacii a podobné obory. Dokážu se přizpůsobit všem věkovým kategoriím, různým znalostem a potřebám žáků a studentů.
Momentálně nepřijímám nové studenty pro pravidelné doučování.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Jan M.

Jan M.

Neověřená reference

S hlubokou vděčností bych rád vyjádřil své upřímné díky paní profesorce Vendulce, která mi poskytla měsíce intenzivního doučování a přípravy na zápočet a zkoušku z chemie. Když jsem začínal, moje znalosti chemie byly velmi omezené. Avšak díky paní profesorce se situace radikálně změnila. Její profesionalita, nekonečná trpělivost, rozsáhlé vědomosti a vynikající pedagogické schopnosti z ní činí pedagoga nejvyššího kalibru. Její schopnost učit a zároveň být stále aktivně zapojena v oboru chemie je neocenitelná. Tato kombinace zkušeností a aktuálních znalostí přináší do výuky nejen hloubku, ale i praktický kontext. Moje spokojenost s průběhem doučování a výsledky, kterých jsem dosáhl, nemůže být vyjádřena slovy. Paní profesorka mi nejen pomohla zlepšit mé znalosti, ale také mě inspirovala k dalšímu vzdělávání v oblasti chemie. S plnou důvěrou ji mohu doporučit každému, kdo hledá nejen učitele, ale i mentora, který dokáže vzbudit zájem o chemii. Děkuji vám, paní profesorko, za všechno, co jste pro mě udělala. Vaše vědomosti, vášeň pro výuku a neustálá podpora jsou neocenitelné. Jan Medvecky

Odpověď doučovatele:

Dobrý den Honzo, moc děkuji za Vaše krásné hodnocení. Jsem ráda, že jsem Vám mohla při studiu pomoci a že jste překonal obavy z chemie. Bez Vaší pracovitosti a ochoty studovat by to ale nešlo. Blahopřeji k úspěchu při zápočtu i zkoušce.

Kateřina H.

Kateřina H.

Neověřená reference

Chtěla bych touto cestou moc poděkovat za skvělé doučování biologie člověka paní profesorce Vendulce Fadrhoncové, Perfektně mě připravila na příjímací zkoušky na VOZŠ, které jsem díky ní zvládla. Moc doporučuji všem . Opravdu zajímavě vykládá každou lekci a trpělivě zopakuje, když něčemu nerozumíte. Ochotně odpovídá na každou otázku. Katka H.

Odpověď doučovatele:

Dobrý den paní Katko, děkuji za Vaše hodnocení a mám velkou radost z Vašeho úspěchu.

Dana T.

Dana T.

Neověřená reference

Zdravím všechny! Mgr. Fadrhoncová je zatím u mě nejlepší lektorka z chemie a biologie jakou jsem kdy měla. Její obětavost a skutečný zájem o studenta mě neskutečně povzbudil do učení. Před lekcí se vždy ptá, co se bude probírat. Shromáždí dostatek materiálů, připraví otázky a snaží se využít každou minutu lekce na 150%. Lekce byly nejenom efektivní ale dodávali mi sebevědomí na nadcházející zkoušky, což si myslím, že mě nakoplo do učení a soustředění se. Vřele doporučuju lekce s Mgr. Fadrhoncovou, protože jen díky ní sem se tento rok úspěšně dostala na LF.

Odpověď doučovatele:

Dobrý den Danko, moc děkuji za Vaše hodnocení. S Vámi byla radost spolupracovat :)

Zodpovězené otázky (4)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Vendulka F.

Kolik CaO (oxidu vápenatého ) vznikne tepelným rozkladem 200 g vápence CaCO3 (uhličitanu vápenatého)?

Kolik CaO (oxidu vápenatého ) vznikne tepelným rozkladem 200 g vápence CaCO3 (uhličitanu vápenatého)? Mohl by mi prosím někdo pomoc dva dny to už řeším a prostě furt nic 🥺

Vendulka F.

Molarní koncentrace

Kolik gramů AgNO3 je obsaženo v 200 ml roztoku, jehož c=0,1 M ?

Vendulka F.

Molární koncentrace

Jaká je koncentrace 10% HCL, jestli že má p=1,047 g/ml?

Vendulka F.

Molární koncentrace

Kolik litru kyseliny je třeba na přípravu 1 litru 0, 1M HCI?