Júlia G.

Júlia G.

Odpovídá do 15 hod., na 60% zpráv
60% 15 hod
Přijímá nové studenty

Júlia G.

Přijímá nové studenty

Lektorka anglického jazyka se zkušeností ze zahraničí

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Jmenuji se Julia a nabízím online doučování anglického jazyka. Učení angličtiny se věnuji už 6 let, vystudovala jsem Pedagogickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně a jsem zároveň TEFL certifikovanou lektorkou (Teacher of English as foreign language). Nyní pokračují v navazujícím magisterském dálkovém studiu speciální pedagogiky.

Mám zkušenost s výukou zejména ze zahraničí, 6 let jsem působila jako učitelka angličtiny v Itálii, do září 2023 na základní škole v Miláně, předtím 2 roky v jazykové škole v Bologni.
Zároveň spolupracuji s českými školami a vzdělávacími institucemi, pro které denně učím online individuální či skupinové firemní kurzy. K září 2023 se vracím zpátky do ČR, kde budu opět učit na ZŠ.

Učím studenty každého věku od dětí po seniory, různých úrovní (A1 - C1), připravuji jak na maturitní zkoušky, ale i např. zkoušky Cambridge. Vedu také online maturitní webináře a přípravné kurzy.

Ke každému studentovi přistupuji individuálně, moje lekce jsou kreativní a plné energie a zaměřuji se na to, co budete opravdu potřebovat.
Pojďte to tedy zkusit, těším se na Vás.

Nabízím úvodní hodinu zdarma (30 minut), kde probereme na co byste se chtěli zaměřit a co od hodin se mnou očekáváte. Zároveň mi tato hodina pomůže zjistit úroveň Vaši angličtiny.
Lekce jsou možné přes Teams, Zoom, Google Meet či Skype.

V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.
Těším se na spolupráci s Vámi! :)
See you soon!
Julia

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Fotky a certifikáty