Aneta M.

Aneta M.

Aneta M.

Zábavná výuka angličtiny a španělštiny online

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě

Popis

Nabízím individuální lekce angličtiny a španělštiny. Zaměřuji se především na úplné začátečníky, falešné začátečníky a mírně pokročilé studenty, i když zkušenosti mám i s těmi pokročilými.

Pro výuku nepoužívám učebnice, ale vlastní materiály a další zdroje každému na míru.

V mých lekcích budete hodně mluvit, pomůžu vám upevnit slovní zásobu, a především vás naučím to, co opravdu potřebujete a využijete.

Zaměřuji se především na výuku online přes skype. Učit se tedy můžete z pohodlí domova a neztrácet tak čas dopravou. Pokud preferujete prezenční výuku, mohu dojíždět v rámci MHD Mladá Boleslav za vámi nebo se můžeme scházet venku či třeba v kavárně.

A kdo vlastně jsem?
Jsem absolventka oboru Anglický jazyk a španělský jazyk se zaměřením na vzdělávání na TUL (studium dokončeno v roce 2017) a v současnosti studentka magisterského oboru Překladatelství na Univerzitě Karlově.

"Doučovat" jsem začala už ve svých 10 letech, v té době vlastní spolužáky. Při studiu na VŠ jsem pak začala s výukou jazyků naostro a od té doby se o ni zajímám. Fascinují mě moderní technologie, digitální svět a výuka online se všemi jejími možnostmi.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Fotky a certifikáty