David K.

David K.

Odpovídá do 1 hod., na 70% zpráv
70% 1 hod

David K.

👨‍💻Začni se kamarádit s programováním👩‍💻HTML,CSS,JavaScript,TypeScript,React,Arduino💻📚💡📈🎁PRVNÍ HODINA ZDARMA🎁

  • 4,8/5 (Ohodnotili 3 studenti)
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

🎁👀PODPULTOVKA👀🎁

🔥Nabízím 3 měsíční kurzy individuální výuky, které můžete dát jako dárek nebo využít pro Vás samotné.

🔥Nabízím doučování 2x týdně po dobu tří měsíců, přesněji 24 lekcí po 60 minutách + samostatná práce na Vašich projektech, kterou můžete prezentovat na konci Vaší cesty, při hledání zaměstnání.

🔥Na konci třetího měsíce z Vás bude IT junior a budete mít na 🤞100% naučenou látku JavaScriptu🎉. Látka je díky individuálnímu přístupu určena jak pro profesionála, tak pro amatéra.

🔥Pokud se chcete vydat tímto směrem, změnit zaměstnání nebo jen dát vhodný dárek, budu rád, když si společně zavoláme zde na portále doučuji.eu a dáme si první hodinu na moje triko kde se můžeme domluvit na detailech, které nám budou vyhovovat💪. Investice do vzdělání se Vám v tomto případě brzo vrátí a je to to nejlepší co Vám mohu nabídnout!


🧨Jelikož se snažím naučit co nejvíce studentů a sloty jsou téměř obsazeny, budu preferovat, když si k sobě vezmete parťáka a zkusíme to v 3+ lidech.🧨


📖MÉ ZKUŠENOSTI

- maturita z "Programování a databázové systémy".
- Aktuálně studuji na VŠ (Unicorn University) informatiku.
- 6 měsíců praxe s programovacími jazyky v bankovním sektoru.
- 2 roky praxe s doučováním
- 3 studenty, který jsem dostal od začátečníků na pozice v IT sektoru. Jsem rád, když se čísla mění, tak věřím, že tu číslovku společně časem dokážeme přepsat.


💻CO DOUČUJI?

Aktuálně doučuji převážně JavaScript a s tím spjaté HTML, CSS a na to navazující React s TypeScriptem, mám postupy při kterých udělám z úplného amatéra za 3 měsíce Juniora v IT.

Pokud jste úplný začátečníci a chcete se do programovacího světa teprve dostat, tak mě kontaktujte a já Vám rád poradím jakým směrem se vydat.

😎Také mohu pomoci i začínajícím programátorům, kteří si chtějí výsledky své práce rovnou osahat a to s programováním Arduina.
Arduino je pro strojírenství skvělým začátkem!


💣MÁ MOTIVACE

Když jsem byl ve druhém ročníku SŠ, zaplatil jsem si seniorního programátora zde na doucuji.eu. Hodina byla tak příšerná, že jsem se rozhodl, že to musím zlepšit a vzal jsem si doučování jako koníček. Studenty si vybírám. Investice do vzdělání je ta nejlepší investice. Pokud jsem tě dostatečně přesvědčil a myslíš to vážně, neváhej mě kontaktovat!

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Lukáš T.

Lukáš T.

55 odučených lekcí

Maximálně doporučuju. Na hodinu je vždy připraven, látku umí skvěle vysvětlit a hlavně vás nechá psát kód a neradí víc, než je nutné. Člověk-student tak musí při hodinách přemýšlet a aktivně se zapojovat, což je velké plus! Díky moc a těším se na další hodiny, Lukáš.

Jiří W.

Jiří W.

39 odučených lekcí

Je to moje první zkušenost, jak s doučováním tak s programováním a zatím jsem spokojený. Po stránce vysvětlení, přístupu - na čem se domluvíte to platí. Jediný co z mého pohledu bych vylepšil směrem pro začátečníky je víc drobnějších úkolů na procvičení, ale to už jsme si řekli a pracujeme na tom. Nic nemáte zadarmo, nutí vás přemýšlet a zkoušet něco vymyslet.

Denisa V.

Denisa V.

2 odučené lekce

David má super přístup ke svým studentům, látku dokáže vysvětlit a je moc ochotný. Na hodiny se člověk vyloženě těší! Díky, Davide.

Odpověď doučovatele:

Díky za pozitivní recenzi a jsme stále v kontaktu!✌

Olsacek C.

Olsacek C.

Neověřená reference

David umí skvěle vysvětlovat a řekl bych, že je schopný naučit kohokoli. Když jsem se dostal ke konci základních znalostí, ukázal mi i malý kousek pokročilejších znalostí, dokud zbýval čas, i když nemusel. Vřele doporučuji!

Daniel R.

Daniel R.

Neověřená reference

Na každou hodinu byl skvěle připraven a látku fakt umí vysvětlit. Za mě skvěle investované peníze.

Odpověď doučovatele:

Díky Dane! Třeba jednou v nějaké společnosti 👌

Fotky a certifikáty