Jana Č.

Jana Č.

Odpovídá do 16 hod., na 100% zpráv
100% 16 hod

Jana Č.

NĚMČINA - výuka, tlumočení, překlady

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Mám zkušenosti s firemní i školní výukou všech úrovní. Díky desetiletému pobytu v SRN umím při výuce zkombinovat teorii s praxí a zprostředkovat opravdu "živý" jazyk, který baví. V současné době nabízím online výuku.

- dlouhodobý pobyt v Německu - studium na Ludwig-Maximilians-Universität München a Technische Universität München

- vysokoškolské vzdělání - Mgr., certifikáty: Goethe-Zertifikat C1, DHS-Zeugnis 3

- pracovní zkušenosti: GOETHE CENTRUM Jihočeské univerzity v Českých
Budějovicích - lektor prezenčních i online kurzů NJ

- Manager a lektor projektu EU - Jazykové kompetenční centrum pro češtinu a němčinu jehož partnery jsou EUREGIO Bayerischer Wald-Böhmerwald-Unterer Inn e.V. a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

- tlumočnická a překladatelská činnost

- lektor NJ v ZŠ Novosedly nad Nežárkou, v ZŠ Lužnice a v ZŠ na Sadech Třeboň

- jazyková škola Aslan v Českých Budějovicích - lektor

- firemní výuka: Bosch, DM, Kern-Liebers a další

- navazující vzdělávání: účast na semináři Conexta s.r.o. - zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a metodické centrum, akreditovaném MŠMT ČR na téma: Atraktivní a efektivní vyučovací metody ve výuce cizích jazyků na ZŠ a SŠ, účast na metodicko-didaktickém webináři nakladatelství Hueber, akreditovaném MŠMT ČR na téma: „Distanční výuka“ v rámci vzdělávacího programu „Nové materiály ve výuce NJ“, pravidelná účast na metodických a didaktických školení pro učitele německého jazyka pořádaných Goethe Institutem v Praze (absolvované moduly: DLL 1- Výukové dovednosti a způsob výuky, DLL 3 - Němčina jako cizí jazyk), pravidelná organizace akcí týkajících se NJ (den jazyků zaměřený na NJ, pořádaný ve spolupráci s Gymnáziem Třeboň)

Reference (2)

+ Přidat referenci
Miroslav M.

Miroslav M.

Neověřená reference

Na základě naší první hodiny paní lektorka perfektně odhalila mé chyby v gramatice a mluvení. Podle toho sestavila učební plán a postupně začaly defekty mé němčiny mizet. Vzhledem k potřebě německého jazyka v zaměstnání se začaly nenásilně prolínat již nastavená osnovy s tématy obchodní němčiny, která mi velice napomohla v posunu obchodních vztahů se zahraničními partnery. Na vyžádání mi paní lektorka připravovala na míru ušité domácí úkoly a následně docházelo k jejich kontrole a diskusi chyb v nich obsažených. V souhrnu, velice flexibilní přístup ať už časový nebo výukový. Intuitivní a zkušené vedení studijních hodin, trpělivost a zábavné pojetí. Proto víc než vřele doporučuji.

Marie V.

Marie V.

Neověřená reference

Paní lektorka Jana je velice sympatická. Výuku má pokaždé připravenou a sktrukturovanou, má velikou trpělivost. Komunikace s ní je výborná, je flexibilní a přizpůsobuje se mým časovým možnostem. Umí srozumitelným způsobem vysvětlit gramatiku a volit vhodnou a zábavnou konverzaci. V hodinách opravdu hodně mluvím a konečně jsem se pořádně rozmluvila, s čímž jsem dlouho bojovala! Němčina se mi postupně začíná automatizovat. Už mluvím celkem plynule a bez větší námahy. Mohu jen doporučit!

Fotky a certifikáty