Michal V.

Michal V.

Michal V.

Zkušenosti ze studia ve Francii: Doučování francouzštiny pro úplné začátečníky i pro pokročilé v Táboře anebo online

  • Doučuje také online
  • Od  322 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 322 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Jmenuji se Michal a rád se podělím o své zkušenosti z Francie, kde jsem postupně vystudoval celou střední školu (lycée général) a úspěšně v ní složil francouzskou maturitní zkoušku. Aktuálně jsem studentem francouzské vysoké školy Sciences Po Paris.

Mám zkušenosti jak s vedením celoročního kroužku francouzštiny, tak s individuálními hodinami pro zapálené studenty všech úrovní. Jsem rovněž absolventem bilingvní česko-francouzské sekce Pierra de Coubertina v Táboře; mohu tedy také nabídnout speciálně upravené hodiny k rychlému a efektivnímu doučení, prohloubení dané látky nebo osvojení francouzských metod písemné a ústní prezentace.
Nabízím jak doučování, procvičování a pomoc s domácími úkoly, tak i hodiny zaměřené na gramatiku, porozumění textu a ústnímu projevu, metodologii či v neposlední řadě hodiny konverzace, na kterou čas ve škole většinou nezbývá...

První hodina je zcela ZDARMA. Během ní budeme mít možnost mluvit o Vašich očekáváních a cílech tak, aby následující hodiny plně odpovídaly Vaším představám a požadavkům. Zároveň to bude možnost vzájemně se seznámit a definovat úroveň, od které se budeme odrážet.

Individuální přístup, časová flexibilita, studentská cena. Prezenčně i online.

Typy lekcí

Standardní lekce

322 Kč / 55 min.