Vítek S.

Vítek S.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Vítek S.

Přijímá nové studenty

Online doučování předmětů ZŠ/SŠ a francouzštiny

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jsem studentem druhého ročníku bakalářského dvojprogramu pařížského Sciences Po a londýnské UCL. Doučovat jsem začal před pěti lety v Praze jako student Gymnázia Jana Nerudy a od té doby se výuce věnuji pravidelně.

Zkušenost mám s přípravou na přijímací zkoušky CERMATu i jinou pomocí v matematice a češtině na základní i střední škole. Studenty jsem již rovněž učil angličtině (C1+) i francouzštině (C2), a to včetně výuky pro dospělé. Rád však nabídnu i pomoc s němčinou (B1), fyzikou, chemií, společenskými vědami a eventuálně dalšími školními předměty. Jazykové certifikáty najdete níže na mém profilu.

Jsa momentálně v Paříži, nenabídnu než doučování online. Se studenty se mi takto vedené individuální hodiny osvědčily, neboť ve formátu jeden na jednoho žáci pracují a ptají se aktivně, i když vedle sebe nesedíme. Je navíc snazší se domluvit na náhradních termínech přesunutých hodin. Pracuji s virtuální tabulí a grafickým tabletem, aby bylo psaní poznámek co nejrychlejší a nejpřehlednější. Obsah tabule studentům po hodině posílám, aby se na probranou látku mohli znovu podívat.

Přestože nyní studuji společenskovědní obor, necítím se zaměřen ani humanitně ani přírodovědně. Nejvíce mě asi baví doučovat matematiku. Ve volném čase se zajímám o veřejné dění a politiku, hraji na klavír, sbírám oběžné mince a rád čtu. Co se sportů týče, umím dobře asi jen šachy :-).

Doučovat mě baví, neb se u toho sám učím, jak jiní uvažují a mohu tím objevovat nové přístupy k látce. Hlavně však rád pomáhám žákům, kteří s individuálním přístupem dokáží objevovat krásy v jimi třeba i neoblíbených předmětech.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Valentyna M.

Valentyna M.

Neověřená reference

Doporučuji ,je příjemný ,spolehlivý

Martina T.

Martina T.

Neověřená reference

Víťu vřele doporučuji všem, kdo potřebuji pomoci s doučováním. Je velice příjemný, ochotný, spolehlivý, vždy usměvavý, trpělivý a přátelský. Látku dokáže vysvětlit, tak, aby byla pochopena. Budeme se těšit, zase po prázdninách.

Jan H.

Jan H.

Neověřená reference

Vítka velmi ráda doporučím, doučoval syna na přijímací zkoušky na SŠ. Je trpělivý, látku dokáže vysvětlit tak, aby byla pochopena, navíc je spolehlivý a vstřícný. Tímto bych chtěla ještě jednou moc poděkovat :-) M.H.

Šárka K.

Šárka K.

Neověřená reference

Vítka doporučuji, dceru učil on-line matematiku ke zkouškám na SŠ, dobře od něj příklady pochopila, je velice příjemný, trpělivý a spolehlivý.

Klára F.

Klára F.

Neověřená reference

Doporučuji velmi zkušený a dokáže velmi dobře naučit a je příjemný:)

Fotky a certifikáty