Kristýna P.

Kristýna P.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Kristýna P.

Přijímá nové studenty

Flexibilní výuka německého a anglického jazyka

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Věřím, že s parťákem se vždycky dostanete dál než sami :)

TERMÍNY VŽDY PO INDIVIDUÁLNÍ DOMLUVĚ

Nabízím výuku německého a anglického jazyka online formou (Skype), jazyky jsou mojí srdeční záležitostí a výuka mým koníčkem, miluji, když můžu vidět studenta, jak se posouvá a je s každým krokem sebejistější.

Moje ZKUŠENOSTI s oběma jazyky, provází mě zhruba nastejno celý život (s hrůzou jsem zjistila, že již přes 20 let:), zmíním například jazykové gymnázium (zakončeno maturitou z obou předmětů), také jsem absolvovala několika měsíční pobyt na německém gymnáziu, poté jsem je studovala na vysoké škole, pracovala v Německu a i dále používám na denní bázi a při kontaktu s rodilými mluvčími, aktuálně studuji dálkově vysokou školu v Německu a pracuji na sobě každý den. Výuce a doučování se věnuji již pátým rokem. Výuka je mým koníčkem a baví mě pozorovat pokroky žáků, baví mě být součástí Vaší cesty za úspěchem. Mám zkušenosti se všemi věkovými kategoriemi.

PRVNÍ SETKÁNÍ probíhá zdarma, řeknete mi své představy a domluvíme se na dalším postupu, ujasníme si Vaši motivaci a stanovíme cíle, zjistíme, zda technika funguje jak má a také mě trochu poznáte, abyste nekupovali zajíce v pytli.

DÉLKA A CENA VÝUKY - nabízím 45 minut/400,-, jiná délka výuky je po domluvě také možná.
FREKVENCE výuky záleží na Vás, můžete zvolit intenzivnější výuku v poměru kratší doba/několikrát týdně nebo i méně frekventovanější výuku delší doba/1x za 14 dní.

TERMÍN SETKÁNÍ - po domluvě je možné stanovit pevný termín nebo flexibilní termín (pokud například máte směnný provoz), výuka může probíhat i v netradiční hodiny, vše záleží na vzájemných možnostech. Možné jsou i víkendy.

POČET ŽÁKŮ NA JEDNÉ HODINĚ - možná se chcete učit sami, možná ještě s někým - oboje je možné! Můžete tedy využít jak individuální hodiny, tak hodiny s dalšími účastníky - osobně doporučuji max. 3 osoby.

Máte další dotazy? Ráda je zodpovím ve zprávě:)
==FAKTURA SAMOZŘEJMOSTÍ== uvedená cena je za 45 minut, ráda Vám zároveň pošlu odkaz na mé stránky (zde je uvádět nesmím)

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Milena B.

Milena B.

Neověřená reference

Kristýnka doučovala syna (8.tř.ZŠ) a byli jsme nadmíru spokojeni jak se stylem a obsahem výuky, tak i s přístupem a trpělivostí. Vše na čem jsme se domluvily platilo, komunikace byla naprosto perfektní. Syn byl moc spokojený, na lekce se těšil a sám potvrdil, že probírané látce dobře rozumí. Kristýnu vřele všem doporučuji, pokud budeme v budoucnu potřebovat, určitě její služby opět využijeme:-)

Alena B.

Alena B.

Neověřená reference

Po dlouhé době mě němčina opravdu baví a neznamená pro mě jen nezáživné biflování. Lekce probíhají zábavně a v přátelském duchu. Moc oceňuji individuální přístup s ohledem na znalosti a schopnosti, styl výuky a hlavně trpělivost. :) S výukou jsem spokojena a vřele doporučuji i ostatním.

Filip K.

Filip K.

Neověřená reference

Doučování s paní Kristýnou je velmi naplňující a zábavné. Lektorka je vnímává, přátelská, cílevědomá, ale hlavně umí zaujmout a doučovat se zapálením. Osobně jsem se německý jazyk učil na střední škole, kde jsem studium tohoto jazyka zanedbával a absolutně mi to nebavilo a nešlo. Po několika lekcích u paní Kristýny jsem zjistil, že se tento jazyk může studovat i s radostí a zábavně. Právě styl výuky, který je s každým klientem/studentem individuální mi dává smysl a důvod se na naše on-line hodiny němčiny těšit. Již po několika lekcích vidím sám na sobě zlepšení a vinu za to nese právě paní Kristýna a za to jí velice děkuji. Plus je určitě i první seznamovací hodina, která je zdarma a na které se společně vymezí jisté požadavky, cíle a mantinely výuky. S paní Kristýnou jsem nad míru spokojený a vřele ji doporučuji všem.

Barbora E.

Barbora E.

Neověřená reference

Kristýnka mi ukázala, že se dá Angličtina učit i tak, aby ji člověk měl fakt rád...Měla jsem základy, ale prostě takové nějaké, tak jsem se rozhodla, když jsem viděla, že tahle fajn osůbka učí online, že udělám něco pro sebe a chci se začít učit angličtinu tak, jak se má.Od první hodiny jsem věděla, že jsem udělala dobrou věc. Umí vše dobře vysvětlit. Spousty věcí vysvětlí zábavnou formou která leze dobře do hlavy. Jako například jazykové výzvy atd... Dává super úkoly které mě moc baví. Proto jestli se chce někdo učit online, tak tuhle skvělou učitelku doporučuji ve všech směrech... Je opravdu skvělá. :-)

Viktoria L.

Viktoria L.

Neověřená reference

S paní Kristýnou se doučuji přes Skype. Hrozně milá a zajímavá učitelka. Využívá různých her a zajímavých praktik, při kterých se učí slovíčka i gramatika jedna báseň. Také skvělá konverzace v cizím jazyce nesmí chybět. :) Rozhodně doporučuji a určitě si s ní každý sedne. :)