Aneta V.

Aneta V.

Odpovídá do 48 hod., na 80% zpráv
80% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Aneta V.

Přijímá nové studenty

Španělština, která tě baví :)

Cena Od 700 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Hola!

Nabízím online výuku španělštiny pro začátečníky, mírně pokročilé a středně pokročilé. Jsem absolventka magisterského oboru Učitelství španělštiny a mám více jak 14 let zkušeností s výukou jak dospělých, tak dětí napříč celou republikou. Učím interaktivní formou, kladu důraz na konverzační cvičení již od prvních hodin a hlavně Vám vše trpělivě a opakovaně vysvětlím. Tím, že také působím jako lektorka osobnostního rozvoje, citlivě pracuji s motivací studenta tak, aby se na každou lekci těšil a užil si ji :)))

Témata připravuji dle potřeb a zájmu studenta, nemám přesně daný plán lekcí pro každého studenta stejný... Respektuji individualitu a každý nový student je pro mě přínosem a radostí z většího počtu španělsky mluvicích lidí v ČR.

V současné době se věnuji převážně studentům základních a středních škol či příprav na přijímací zkoušky, maturity, španělské olympiády, DELE a vysokoškolskou španělštinu. Velmi ráda také spolupracuji se studenty s dyslexií a jinými poruchami učení, pro které mám nejen pochopení, ale také kvalifikaci a zkušenosti, aby i tito studenti získali ve španělštině to správné sebevědomí a znalosti.

Jednoduše řečeno, ráda naučím španělštinu kohokoliv, kdo projeví zájem :) Věřím a mám i vyzkoušené, že cizí jazyk se dokáže naučit kdokoliv, i když třeba nemá "talent na jazyky" nebo nemá příliš času se věnovat jazyku ve volném čase. Ať už jste věku jakéhokoliv nebo máte nějakou učební poruchu, věřte, že ve studiu španělštiny není žádná překážka příliš velká!

Nos vemos pronto :)

Typy lekcí

Standardní lekce

700 Kč / 55 min.