David K.

David K.

Odpovídá do 48 hod., na 100% zpráv
100% 48 hod+

David K.

Efektivní příprava k přijímacímu řízení na medicínu, doučování jazyků a učiva střední školy.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Mé jméno je David, je mi 20 let. Jsem absolventem pražského gymnázia Chodovická, v současné době studuji ve druhém ročníku na 3. lékařské fakultě UK. Mezi můj hlavní a nejoblíbenější obor patří jednoznačně chemie, těsně v závěsu za ní je však také fyzika i biologie. Matematiku jsem se díky přijímacím zkouškám a také díky velmi úspěšné maturitní zkoušce naučil taktéž na úctyhodné úrovni.

Na gymnáziu jsem se mimo to věnoval hodně dějepisu, každoročně jsem u nás na škole měl půlroční projekt na nějaké téma z dějin světa. Též mě velmi fascinuje filosofie, trávím s knihami světových filosofů spoustu volného času.

Doučuji též jazyky, momentálně se sám připravuji na zkoušku CPE z angličtiny (C2) - předešlé úrovně jsem schopný doučit, mám C1 Goethe certifikát a taktéž letos zkouším získat N4 certifikát z japonštiny.

Maturitu jsem skládal z českého jazyka, německého jazyka, matematiky, biologie a chemie, kde ze všech předmětů jsem měl za jedna.

Hraji taktéž na piano a přes 10 let na příčnou flétnu.

Při doučování kladu důraz hlavně na osobní přístup a snažím se co nejvíce poznat jedince, kterého doučuji a originálními a neotřelými metodami ho dovést k tomu, aby si snadno látku zapamatoval pomocí i různých mnemotechnických pomůcek, které jsou spjaté s ním samotným.

V doučování mám již dlouholeté zkušenosti, připravil jsem několik žáků na reparát z chemie a matematiky. Spousta spolužáků z nižších i vyšších ročníků za mnou chodila, abych jim pomohl s nějakou těžší látkou. Připravoval jsem též na srovnávací zkoušky, když studenti gymnázia odcestovali na rok např. do Spojených států a potřebovali komplexní průpravu všemi předměty za daný ročník (septima).
Ve školním roce 2020/2021 jsem několik studentů úspěšně připravil na přijímací řízení na 3. lékařskou fakultu, zejména jsem se s nimi zaměřoval na fyziku, důležitost jsem dával právě na počítání příkladů.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Klára Č.

Klára Č.

Neověřená reference

David mne dlouhodobě doučoval chemii, během pouhých dvou schůzek mě dokázal připravit na závěrečný test, později se mi díky němu zlepšil průměr o dva a půl stupně. U svých studentů dbá na pochopení probírané látky, o něm se přesvědčuje formou procvičování, snaží se hodiny přizpůsobit individuálním potřebám studenta tak, aby byl čas využit co nejefektivněji. Na doučování jej tedy mohu jedině doporučit.

Jan H.

Jan H.

Neověřená reference

Davida doporučuji úplně všem, kdo se chtějí něco naučit lidsky, srozumitelně a co nejefektivněji! Díky jeho osobnímu přístupu a veliké trpělivosti jsem se dokázal naučit na předměty, které mě již dlouhou dobu ve škole odrazovaly (biologie a chemie) a úspěšně se mi podařilo splnit z těchto předmětů srovnávací zkoušky nad moje očekávání (chemie 1 a biologie 2). Je vidět, že ho doučování opravdu baví a dokáže tuto energii předat i na své studenty.