Lihong X.

Lihong X.

Odpovídá do 7 hod., na 89% zpráv
89% 7 hod

Lihong X.

Skvělé doučování pro jakékoli věkové kategorie a jakékoli úroveň čínštiny

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Rodilý mluvčí čínštiny, česky i anglicky se dorozumím, doučuji i vyučuji čínštinu přes Skype.
Poskytuji individuální výuku. Učíte se čínštinu se mnou bude správná volba.


Reference (4)

+ Přidat referenci
David F.

David F.

Neověřená reference

Výborná učitelka s obrovskou trpělivostí a osobním přístupem. Vyučování je jednoduše perfektní a i tak složitý jazyk jako je čínština je pak mnohem zvládnutelnější. Velmi si vážím výborné znalosti českého jazyka, který musel být pro rodilou Číńanku obrovky těžký.

Jana N.

Jana N.

Neověřená reference

Paní učitelka je skvěla. Příjemné vystupováni, zodpovědný a flexibilní přistup k práci. Pro naši 9tiletou dceru furt připravuje něco zajímavého - dcera se nenudí a ten pokrok je opravdu vidět. Jedině doporučujeme, a doufáme že nás bude učit i nadále.

Lucie L.

Lucie L.

Neověřená reference

Vždy, když mám hodinu s mojí učitelkou paní Lihong Xiong, získám další a další motivaci pokračovat ve studiu jazyka, vždy se těším na příští hodinu čínštiny. Paní Lihong je velmi přizpůsobivá, dovede se vcítit do situace studenta, jaká forma výuky i jaké tempo bude vhodné, aby student zvládal vstřebat učivo i přípravu na další hodinu. Myslím, že paní Lihong je "člověk na svém místě", cítím, že ji práce opravdu baví a užívá si kontaktu se svými studenty. Kéž by většina z nás měla takový přístup ke své práci i k lidem v okolí, byla by větší radost na tomto světě :) Lucie

Odpověď doučovatele:

Moc děkuji také!

Dlabaja M.

Dlabaja M.

Neověřená reference

Vřele doporučuji. Rodilá mluvčí se znalostí češtiny a angličtiny a zároveň také dalšími dialekty čínštiny. (např. cantonese). Velmi trpělivá a příjemná paní, která Vás provede od začátku krok za krokem (步步) přes HSK a nevynechá kulturní pozadí jazyka, čtení, poslech a improvizované dialogy z reálných situací. Vřele doporučuji, jsem velmi spokojen s profesionalitou učitelky Lihong Xiong.

Odpověď doučovatele:

Děkuji pěkně za hodnocení.